21 Май, 2024 20:17 948 0

Христо Янев: Трябва да вложим всичко, борейки се за спасяване

  • христо янев-
  • треньор-
  • ботев враца-
  • етър-
  • велико търново-
  • коментар-
  • първа лига

Старши треньорът на Ботев Враца говори след равенството 1:1 при гостуването на Етър

Христо Янев: Трябва да вложим всичко, борейки се за спасяване - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Ботев Враца - Христо Янев говори след равенството 1:1 при гостуването на Етър Велико Търново.

"Не играхме по начина, по който трябваше да го направим. Не мисля, че в битката за оцеляване трябва да изглеждаме по този начин. Трябва да вложим всичко, борейки се за спасяването. Всичко опира до това всеки да извади най - добрите си качества, без значение какво му коства. Чувствам се безпомощен.

"Какво значи напрежение? То е за всички. Излизаме с нагласата да играем футбол. Ясно е, че има напрежение, това е част от работата ни. Трябва да преодоляваме това, не смятам, че трябва да оправдаваме, каквото и да било поведение с напрежение. Трябва да покажем добър футбол и да си заслужим мястото в елита. Не го направихме, резултатът е отражение на това", каза Янев пред Диема Спорт.

"Чакаме другите срещи да свършат и тогава ще си направим сметката дали имаме шанс в последния мач", завърши Христо Янев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА