12 Юни, 2024 23:20 1 023 1

Джамал Мусиала е сигурен, че Шотландия трябва да се притеснява от Германия

  • джамал мусиала-
  • германският национал-
  • германия-
  • шотландия-
  • евро 2024-
  • футбол

21-годишният атакуващ халф на Байерн Мюнхен, който играеше за Англия и Германия на младежко ниво, говори за предизвикателството пред Бундестима

Джамал Мусиала е сигурен, че Шотландия трябва да се притеснява от Германия - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Джамал Мусиала е сигурен, че Шотландия трябва да се притеснява от Германия, ако домакините на Евро 2024 демонстрират добра форма в мача на откриването на турнира в петък вечер. "Гайдарите", водени от Стив Кларк, са смятани за аутсайдери срещу четирикратните световни шампиони.

21-годишният атакуващ халф на Байерн Мюнхен, който играеше за Англия и Германия на младежко ниво, говори за предизвикателството пред Бундестима в срещата от група "А", предава БТА.

"Играем с променлив успех, но винаги създаваме много проблеми на съперника. Важно е ние самите да се съсредоточим върху това да играем добре, тогава Шотландия ще се тревожи повече за нас, отколкото ние за тях. След последното Световно първенство напреднах физически и подобрих играта ми като цяло. Целта ми е да продължа да се развивам от година на година. Най-много ми харесва, когато имам сигурността да бъда подкрепен от защитата и да мога да се движа свободно. Чувствах се наистина добре в последните няколко мача", заяви Мусиала пред официалния сайт на футболната федерация на Германия.

Съотборникът на Мусиала в Байерн Мюнхен, полузащитникът Александър Павлович, пропуска турнира поради заболяване. Старши треньорът на отбора Юлиан Нагелсман извика Емре Джан от Борусия Дортмунд като заместник.

"Искахме още един дефанзивен халф в нашия състав и затова решихме да повикаме Емре Джан. Той даде да се разбере, че е развълнуван и готов да се присъедини към нас веднага. Искахме още един футболист с опит и такъв, който знае как да се справя с напрежението. Той отговаря добре на този профил", коментира Нагелсман.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варналията

    0 0 Отговор
    Емре Джан,Джамал,Павлович са от най-чистата арийска раса...до какъв срам я докараха Германия...