Last news in Fakti

13 Юни, 2024 08:30 450 0

Ботев Пловдив преговаря с Интер за младежки национал

  • ботев пловдив-
  • интер-
  • футбол-
  • никола илиев

Това е втори опит на "канарчетата" да си върнат Илиев

Ботев Пловдив преговаря с Интер за младежки национал - 1
Снимка:

Ботев Пловдив може да си върне играч на Интер. "Канарчетата" водят финални преговори за юношата си Никола Илиев, твърди Plovdivderby. Изпратена е официална оферта за играча, която се твърди, че удовлетворява "нерадзурите".

Очаква се да бъдат уточнени детайли по трансфера и той да бъде финализиран до часове. Никола Илиев е съгласен да се върне в Ботев Пловдив.

Това е втори опит на "канарчетата" да си върнат Илиев. Те пробваха и през миналото лято, но тогава той премина под наем в ЦСКА 1948.

Никола Илиев е младежи национал и приоритетно действа като офанзивен халф.

Той премина в Интер през лятото на 2020 година. За Примаверата на италианския гранд изигра 58 мача, в които вкара 16 гола и направи 14 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА