Last news in Fakti

13 Юни, 2024 23:58 722 2

Юлиан Нагелсман сподели, че има нервност в отбора на Германия преди старта на ЕВРО 2024

  • юлиан нагелсман-
  • селекционерът-
  • германия-
  • треньор-
  • нервност-
  • мач-
  • евро 2024-
  • футбол

"Бундестима" открива Европейското по футбол с мач с Шотландия утре вечер от 22:00 часа

 Юлиан Нагелсман сподели, че има нервност в отбора на Германия преди старта на ЕВРО 2024 - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман заяви, че тимът е готов за ЕВРО 2024, но поясни, че има и малко нервност в отбора.

"Бундестима" открива Европейското по футбол с мач с Шотландия утре вечер от 22:00 часа на "Алианц Арена" в Мюнхен, пише focus-news.net.

"Мисля, че сме готови. Използвахме последните дни пълноценно и тренирахме добре. Момчетата изглеждат в добра форма. Малко сме нервни, но трябва да има известна нервност. Трябва да отправим голям комплимент към лекаря на отбора, защото имахме трима или четирима играчи, които дойдоха с контузии, но сега са готови. Всички са добре, с изключение на Павлович. Очаквам с нетърпение утрешния ден.

Шотландия е много добър отбор, който има четири или пет много важни играчи. Ще има много центрирания, но те имат голям прогрес по отношение на начина, по който играят футбол. Манталитетът им е изключителен. Ние сме поставени под по-голям натиск от нас. Искам да повярваме в себе си. Имаме всичко, от което се нуждаем. Искам да направим всичко възможно, за да имаме един страхотен турнир. Искам цялата страна да ни дава сили да вървим напред. Моля феновете на стадиона да бъдат много шумни. Уверен съм, че ще изиграем добър мач.

Не искам да говоря за миналото. Искам да бъдем по-успешни, отколкото бяхме последния път. Важно е да започнем добре утре.

Всеки играч знае ролята си. Вече имаме в съзнанието си стартовия състав", заяви Нагелсман по време на днешната си пресконференция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така Така

    2 1 Отговор
    Пожелавам им да отпаднат още в групите с 0 победи
  • 2 Сатана Z

    1 1 Отговор
    За немците незнам,но Турците ще играят мачовете си пред собствена публика