Last news in Fakti

27 Юни, 2024 08:00 1 097 4

Състезател на СКБИ “ТИМ” мачка на Световната купа в Будапеща

  • александър николаев-
  • мма-
  • спорт

В тежкото направление на ринга Александър Руменов Николаев  извоюва златото в стил лоукик

Състезател на СКБИ “ТИМ” мачка на Световната купа в Будапеща - 1

29-о издание на Световната купа в Будапеща (Унгария) събра в зала „Bоок Hall“ 3336 състезатели от 50 държави. В тежкото направление на ринга Александър Руменов Николаев извоюва златото в стил лоукик, ЮСВ, категория 67 кг., като спечели и трите двубоя с единодушие - 3:0 съдийски гласа.

В първата среща се изправи срещу представителя на Гърция (№ 1 в ранглистата на съответната категория), но това бе допълнителна мотивация за представителя на СКБИ “ТИМ” и той категорично се наложи с плътни кикове и силни удари с ръце, което му осигури победата.

Вторият опонент от Украйна, изключително техничен състезател на високо ниво, отново не затрудни Александър, който успя да наложи стила си и да демонстрира твърдост, надмощие в близка дистанция и комбинативност.

В последната битка срещу представител на Израел, състезателят от варненския клуб отново доминира с бързина, сила и акцент в ударите, комбинативност и стриктно изпълнение на наставленията от ъгъла.

Така в отлична колаборация между треньор и състезател от подготвителния процес до края на Световната купа, очакванията за достойно представяне и покоряване на световния връх се оправдаха напълно.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    1 4 Отговор
    Много хубаво тяло, браво.
  • 2 Бай Хой

    4 1 Отговор
    Да бяхте пояснили за кой спорт става дума!
  • 3 Срам

    6 0 Отговор
    само като чуя ТИМ и ми става ясно
  • 4 Слави

    0 1 Отговор
    Неприятно как спорта в БГ е пропит с корупция и клубовете със зъби и нокти събират за състезаня. Сега обаче да очакваме спортния министър да си препише заслугата!