12 Юли, 2024 12:29 908 0

Манчестър Юнайтед пред подпис с първи нов

  • джошуа зиркзее-
  • нападател-
  • манчестър юнайтед-
  • прегледи-
  • нидерландия-
  • трансфера

Нидерландският нападател Джошуа Зиркзее пристигна в Манчестър тази нощ

Манчестър Юнайтед пред подпис с първи нов  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Нидерландският нападател Джошуа Зиркзее пристигна в Манчестър тази нощ, съобщават медиите в Англия. Това стана около едно денонощие след отпадането на Нидерландия на полуфиналите на Евро 2024 от Англия.

Още вчера различни източници съобщиха, че “червените дяволи” са постигнали пълна договорка с Болоня за трансфера на атакуващия футболист. 20-кратните шампиони в крайна сметка успяха да се договорят с италианския тим да платят 42.5 милиона евро за играча, но в рамките на три години, вместо да платят откупната му клауза от 40 млн. наведнъж, пише sportal.bg.

Очаква се днес той да премине задължителните медицински прегледи, след което да подпише своя договор.

Контрактът на играча трябва да е до лятото на 2029 година.

Зиркзее може да играе на поста централен нападател, но също така способен да се справя и изтеглен в малко по-задни позиции като фалшива девятка или на крилото. Сделката за него вероятно ще бъде официално обявена до края на деня.

От Манчестър Юнайтед са в напреднали разговори и с неговия съотборник в националния тим Матайс де Лихт от Байерн (Мюнхен), а очакванията са този трансфер да бъде завършен до края на следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА