14 Юли, 2024 21:59 1 487 0

Треньорът на Барселона с важно решение за двама

  • микаил файе-
  • ансу фати-
  • ханзи флик-
  • барселона-
  • футбол

Броени дни след началото на подготовката за новия сезон ситуацията се промени драстично

Треньорът на Барселона с важно решение за двама - 1

До преди десетина дни спортно-техническият щаб на Барселона беше твърдо решен в намерението си да продаде Микаил Файе и Ансу Фати и да спечели пари от тях, които да похарчи за нови попълнения.

Броени дни след началото на подготовката за новия сезон ситуацията се промени драстично. Двамата футболисти впечатлиха новия треньор Ханзи Флик, който попречи на трансфера на Файе в Порто и реши да даде шанс на Фати да поднови кариерата си.

И двамата ще получат шанс в приятелските мачове, като се има предвид, че няколко футболисти ще закъснеят с включването си към подготовката и ако докажат качеството си, ще останат в отбора.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА