16 Юли, 2024 15:00 715 4

Томас Тухел иска поста на Гарет Саутгейт

  • томас тухел-
  • футбол-
  • англия

Тухел за последно води Байерн (Мюнхен), но напусна и в момента е без работа

Томас Тухел иска поста на Гарет Саутгейт - 1

Томас Тухел изяви желанието да стане селекционер на Англия, като по този начин да поеме поста на Гарет Саутгейт, който се оттегли.

Германецът искаше да наследи Саутгейт още след Световното първенство през 2022-а година, но ФА на Англия в крайна сметка реши да удължи договора на настоящия селекционер.

"Мисля, че Англия е в наистина добра позиция по отношение на опита, който има сега. По-голямата част от този отбор ще играе не само за Световното първенство, но и за следващото Европейско. Има какво да очакваме", сподели Саутгейт след финала на Европейското.

Тухел за последно води Байерн (Мюнхен), но напусна и в момента е без работа.

Все още не е имало контакт между ФА и Тухел, но The Sun твърди, че германецът остава силно заинтересован от възможността да поеме тази работа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТУХЕЛ ПЪК

    5 0 Отговор
    Е ОЩЕ ПО ГОЛЕМ НЕКАДЪРНИК.
  • 2 Не напусна

    6 0 Отговор
    а просто му биха шута от Байерн за никакви резултати
  • 3 Читател

    2 0 Отговор
    Само тоя е по голям некадърник от Саутгейт ако го вземат мах до четвърт финали.
  • 4 ПРАВИЛНИЯ

    0 0 Отговор
    избор за Англия е Томас ТУХЕЛ!