26 Август, 2024 17:34 720 0

Федерико Киеза все по-близо до Барселона

  • федерико киеза-
  • барселона-
  • ювентус-
  • оферта

Каталунците са отправили оферта към Ювентус

Федерико Киеза все по-близо до Барселона - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Шефовете на Барселона са отправили оферта на стойност 12 милиона евро към Ювентус за Федерико Киеза, която на “Алианц Стейдиъм” са готови да приемат, информира местното издание “Тутоспорт”.

Самият флангови нападател е готов да премине на “Камп Ноу”, като от медията дори уточняват, че той е подготвил багажа си и е готов да отпътува за Каталуния.

Ключов момент в завършването на сделката е продължаващата работа на шефовете на Барселона, които трябва да подобрят финансовата ситуация на “Камп Ноу” и да гарантира възможността Киеза не просто да бъде привлечен, но и картотекиран.

Подобно е положението с друго ново попълнение на каталунците Дани Олмо, който бе привлечен за 55 милиона евро, но все още не е картотекиран и вече пропусна първите два мача на тима.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА