27 Август, 2024 09:43 1 052 3

Александър Тунчев сред вариантите за нов треньор на ЦСКА

  • александър тунчев-
  • вариант-
  • треньор-
  • цска-
  • арда

В момента той е наставник на Арда

 Александър Тунчев сред вариантите за нов треньор на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на ЦСКА Александър Тунчев е сред вариантите за нов треньор на „червените“. Настоящият наставник на Арда е бил предложен на най-висшия бос на столичани, научи „Мач Телеграф“.

Тунчев, който е последният капитан на ЦСКА, извел тима до титлата, изнесе урок по футбол на Томислав Стипич в събота, когато неговият Арда надигра тотално „червените“ в Кърджали и спечели с 2:1, а победата можеше да бъде и по-изразителна.

Тунчев се превръща в кандидат №4 за наследник на уволнения хърватин. Преди него в списъка са Ивайло Петев, Александър Томаш и Христо Янев, а към днешна дата най-близо до поста в ЦСКА е бившият наставник на Лудогорец, Динамо Загреб и България – Ивайло Петев.

Интересно е да се отчете, че „червените“ се сетиха и за Александър Томаш, след като юношата на клуба помете формацията на Стипич на „Коритото“ с 3:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лекуващ лекар

    5 2 Отговор
    За съжаление проблемът не е в треньорите, а в ръководството и схемите за изкарване на бързи пари. Но по-важното е, че няма БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ, а и няма от къде да се вземат!!! В това БЕЗВРЕМИЕ в което съществуваме НИКОГА И НИЩО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ !!!

    Коментиран от #2

  • 2 славист

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "лекуващ лекар":

    Като дините от Турция.По-добре вкарай десет тира,отколкото да си ги отгледаш.И се олизват за рушветите....
  • 3 морски

    2 2 Отговор
    Този треньор е за 6,,,7 мо място????