7 Септември, 2024 11:29 1 390 1

Треньорът на националите ни: Това са герои!

  • мирослав живков-
  • национален отбор-
  • волейбол-
  • спорт-
  • европейско първенство

Мога само да благодаря и да говоря с най-хубавите възможни думи за моите момчета

Треньорът на националите ни: Това са герои! - 1

Мирослав Живков определи всички български национали в отбора за мъже под 20 години като герои. Треньорът коментира пред официалния сайт на БФ Волейбол победата над Украйна с 3:0 на полуфиналите на Европейското първенство. Сега за тима предстои мач за златото срещу Франция, единственият отбор, който няма загуба на турнира.

„Мога само да благодаря и да говоря с най-хубавите възможни думи за моите момчета. Това са герои. Те са демонстрация как двегодишния ни труд дава ефект. Ние направихме прекрасно първенство досега. Гордея се с тях! Всички допринасят за големия успех", каза Живков.

"Знаем срещу какъв тим излизаме. Волейболистите на Франция играят в елитни мъжки тимове, много от тях са титуляри. В тази държава има прекрасно изградена система за изграждане на млади волейболисти. Радвам се, че ние тръгваме по техния път. Нашата федерация направи всичко необходимо да се подготвим при най-добри условия и резултатът е на лице. Казах на момчетата, че сега трябва да забравят всичко, което сме направили досега на Европейското първенство", добави той.

"Искам да излезем с бистри глави на финала. След като сме стигнали до този мач, значи сме един от двата най-добри отбора в Европа. Това е най-хубавото за България. Сигурен съм, че волейболистите в моя отбор скоро ще бъдат национали. И това ще бъде повече от заслужено. Ще се радвам да ги гледам при мъжете. Сега ни остава едно - да изиграем един голям финал. Обещаваме на всички българи, че ще дадем всичко от себе си, за да го спечелим", завърши Живков.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    6 0 Отговор
    И защо веднага герои?Просто това са млади,надъхани,способни младежи,които искат и могат да побеждават.И които все още не са заразени от всеобщия меркантелизъм и евроатлантически ценности.