11 Септември, 2024 13:22 676 1

Килиан Мбапе искал ПСЖ да го пусне в Ливърпул

  • мбапе-
  • трансфер-
  • псж-
  • ливърпул-
  • селекция

Трансферът не се осъществил, въпреки че нападателят е бил разочарован от селекцията на ПСЖ

Килиан Мбапе искал ПСЖ да го пусне в Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Килиан Мбапе е бил на крачка от трансфер в Ливърпул през лятото на 2022 година, твърди френското издание „Екип“.

По това време широко се спекулираше, че звездата на ПСЖ ще премине в Реал Мадрид, но в последния момент той изненадващо поднови договора си с парижани. Според информацията, Мбапе е помолил ръководството на ПСЖ да му позволят да премине на „Анфийлд“, след като е получил предложение от Ливърпул на стойност 200 милиона евро.

Трансферът не се осъществил, въпреки че нападателят е бил разочарован от селекцията на ПСЖ и дори е договорил личните си условия с мърсисайдци. Мбапе е имал клауза, която щяла да му позволи лесен преход към Реал Мадрид в бъдеще, но въпреки всички усилия на Ливърпул, ПСЖ категорично отказали да го пуснат. След кратко напрежение и бойкот, той се завърнал на терена, завършвайки сезона с впечатляващите 41 гола в 43 мача във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мддаа

    2 0 Отговор
    Toя сиганин какъв е че да иска постоянно?