13 Септември, 2024 06:28 5 676 1

Президентът на саудитския Ал-Ахли потвърди за Винисиус Жуниор и Виктор Осимен

  • ал-ахли-
  • винисиус жуниор-
  • виктор осимен-
  • интерес-
  • трансфери

Двамата бяха спрягани за трансфери в Близкия изток

Президентът на саудитския Ал-Ахли потвърди за Винисиус Жуниор и Виктор Осимен - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Президентът на саудитския Ал-Ахли Халед Ал-Иса потвърди, че клубът се е опитал да привлече Винисиус Жуниор и Виктор Осимен. В продължение на седмици двамата бяха спрягани за трансфери в Близкия изток, но в крайна сметка бразилецът остана в Реал Мадрид, а нигерийският нападател премина под наем от Наполи в Галатасарай.

“Имахме желание да привлечем крило от световна класа като Винисиус, но в хода на преговорите стана нещо неочаквано: нашият нападател Фирас Ал-Бурайкан реши да напусне и приоритетите ни се промениха. Вече трябваше да вземем играч на неговия пост, а не крило. Насочихме се към Айвън Тони и Виктор Осимен и всичко приключи с привличането на Тони”, разказа Ал-Иса.

Медиите спекулират, че от Ал-Ахли са изкушавали Жуниор с годишна заплата от 350 млн. евро.

Осимен щеше да получи в Саудитска Арабия 160 млн. евро за 4 години, но и тази сделка не се осъществи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.