18 Септември, 2024 17:00 545 2

Марек Дупница е най-новият член на Българската федерация по волейбол

  • марек дупница-
  • бфволейбол-
  • волейбол-
  • спорт-
  • българска федерация волейбол

Председател на новия клуб от Дупница е Борислав Кьосев

Марек Дупница е най-новият член на Българската федерация по волейбол - 1

Волейболен клуб Марек Дупница бе приет единодушно за нов член на Българска федерация по волейбол. Това се случи на днешното заседание на Управителния съвет на централата, а веднага след него документите на новия клуб бяха входирани за регистрация в Министерство на младежта и спорта. Ако получи лиценз от ММС в срок, ВК Марек Дупница ще може да участва и в предстоящото Общо събрание на федерацията, което ще се проведе на 28 септември в зала "Витоша" в столицата.

Председател на новия клуб от Дупница е Борислав Кьосев. Волейболната легенда заедно с кмета на града – Първан Дангов, ще посрещне част от ръководството на БФВ в понеделник (23 септември). Събитието е насрочено за 18,00 часа в спортна зала "Дупница". На него ще присъстват деца от школата, както и още представители на местната община.

Във ВК Марек Дупница има над 100 желаещи деца да тренират. Кьосев посочи, че клубът стартира от нулата и ще развива на първо време подрастващи отбори. Президентът на БФВ Любомир Ганев се ангажира да осигури топки за нуждите им, които ще бъдат дарени на срещата в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    0 0 Отговор
    Вижте кой им е президент и че ви станат ясни много неща. У добавка жокер: фирмата му е на Аталай.
  • 2 Дюдю

    5 0 Отговор
    Очаквано след като тази година "Марек Юнион-Ивкони“ си биха камшика в Пловдив, барабар с всички състезатели и Дупница висна без волейбол. Добре е за децата, нищо че започват от нулата. Успех!