7 Октомври, 2024 22:00 387 2

Ерик тен Хаг смята, че ще запази поста си начело на Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • футбол

След равенството с Астън Вила той разговаря с шефовете и нищо в разговора не е подсказвало за евентуална раздяла в близко бъдеще

Ерик тен Хаг смята, че ще запази поста си начело на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се надява да запази поста си начело на „червените дяволи“.

Според ESPN нидерландецът смята, че ръководството все още вярва в него и няма да го уволни по време на паузата на националните отбори.

След равенството с Астън Вила той разговаря с шефовете и нищо в разговора не е подсказвало за евентуална раздяла в близко бъдеще.

Изданието съобщава също, че клубът е загрижен за представянето и резултатите на отбора. Утре ръководството на Манчестър Юнайтед ще проведе среща в Лондон. Предполага се, че бъдещето на Ерик тен Хаг ще бъде обсъдено именно на нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 0 Отговор
    Пожелавам на този плешо да се пенсионира начело на Манчо.
  • 2 Хитрото

    1 0 Отговор
    Тик так няма време!