10 Октомври, 2024 19:52 1 586 4

Разкриха подробности около трагичната смърт на гръцкия национал

  • джордж балдок-
  • смъртта-
  • национал-
  • басейн-
  • тялото

Тялото на 31-годишният Балдок е било открито в басейна на вила

Разкриха подробности около трагичната смърт на гръцкия национал - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Часове, след като световните медии оповестиха новината за смъртта на гръцкия национал Джордж Балдок, информационните агенции в южната ни съседка разпространиха подробности около кончината на футболиста на Панатинайкос, пише Standartnews.com.

Тялото на 31-годишният Балдок е било открито в басейна на вила в покрайнините на Атина. Трупът на футболиста е бил намерен от собственика на имота. Той е отишъл там, за да провери какво се случва, след като съпругата на Балдок е опитвала да се свърже с него в продължение на пет часа.

Около басейна е открита бутилка водка. Към момента няма данни за насилствена смърт.

След като смъртта е била констатирана, полицията е иззела всички записи от охранителните камери, както и моментално е снела отпечатъци от вратите на вилата.

Твърди се, че тялото на футболиста е престояло в басейна в продължение на повече от пет часа. По-конкретни подробности за смъртта на Джордж Балдок ще има, след като бъде направена аутопсия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде айде

    12 3 Отговор
    Ударил е тройна бустерица преди време, там е проблема. За да прикрият бустерицата, набеждават невинната водка

    Коментиран от #2

  • 2 ХАХАХА

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Айде айде":

    Ами набеждават я ,защото е руска !
  • 3 Kaлпазанин

    1 3 Отговор
    Урсула знае най добре ,колко станаха активните спортисти за останалите да не говорим ,кой говореше че е конспирация дълбоката държава и за намаляване на населението ,не бяха ли ония Давоските чакали бил Гейтс швааб и и и и и .тези изчадия защо са на свобода и заемат висши длъжности ??....
  • 4 Хахаха

    1 0 Отговор
    Не се обажда на бърза помощ ни на полиция, а 5 часа търси хазяйна ... тоя не е умрял от ей така убит е!