Last news in Fakti

22 Април, 2014 13:50 930 0

Клоп отряза мераците на Юнайтед

  • юрген клоп-
  • дейвид мойс-
  • манчестър юнайтед

Кой ще е следващият треньор на Юнайтед?

Клоп отряза мераците на Юнайтед - 1
Снимка: БТА/ AP

Юрген Клоп отряза мераците на Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ уволниха мениджъра си Дейвид Мойс и са в процес на търсене на нов треньор, но този на Борусия (Дортмунд) не е сред вариантите.

Въпреки появилите се спекулации Клоп заяви пред „Гардиън“, че няма намерение да застава начело на отбора от Манчестър.

„Юнайтед е велик клуб и се чувствам много близък с техните чудесни фенове. Но моята отдаденост към Борусия и хората тук е непрекъсваема", сподели 46-годишният германец.

Клоп, който бе смятан за наследник на Мойс, поднови договора си с Борусия до 2018 година и се врече в любов на „жълто-черните“. Откакто пое тима от Дортмунд, наставникът спечели две титли на страната, една Купа на Германия, а освен това класира и отбора на финал в Шампионската лига.

Следващ в списъка според медиите на Острова е холандецът Луис Ван Гаал. До края на сезона във Висшата лига Райън Гигс ще води Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА