Last news in Fakti

9 Май, 2014 14:12 3 247 1

Най-сексапилната футболна реферка се подвизава в Бразилия (ВИДЕО)

  • футбол-
  • реферка-
  • бразилия

Фернанда Коломбо Улиана вече свири мачове от бразилския шампионат

Най-сексапилната футболна реферка се подвизава в Бразилия (ВИДЕО) - 1
Снимка: Фейсбук

Бразилската футболна реферка Фернанда Коломбо Улиана  е новата сензация сред феновете на футбола.

Атрактивната 25-годишна бразилка се превърна в интернет сензация, с клиповете на свирените от нея мачове. Няма как да отречем, че съдийската униформа изглежда далеч по-добре когато е облечена от нея, а не от Хауърд Уеб или Христо Ристосков.

„Дейли Мейл“ припомня, че Улиана се подвизава като асистент-рефер в Бразилия от известно време. Големият пробив за нея дойде след като получи назначение на мача за купата на Бразилия, където Сао Паоло победи СРБ с 3:0. Макар и да допусна няколко малки грешки, феновете нямаше как да не простят на атрактивната Фернанда.

За доброто си представяне тя ще тича покрай тъч линията и на мача от бразилския шампионат между Атлетико Минйеро и Бутафого. От бразилската телевизия заснеха и кратко видео за това как съдийката се готви за мач.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    0 0 Отговор
    Ето един по-здрав за Фернанда: опа опаа