Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 15:01 5 502 4

Искате ли нов Samsung Galaxy S7 Edge?

  • samsung galaxy s7 edge

Изберете най-добрите джаджи на 2016

Какво прави един технологичен продукт успешен? Простичко – изборът на потребителите. Сега е време да направите вашия, за да определите най-добрите джаджи на 2016 година, а същевременно можете да спечелите невероятна награда – смартфон Samsung Galaxy S7 edge и камерата за виртуална реалност Gear 360. Всичко това става на ea2016.hicomm.bg/epa. А сега детайлите.

И тази година технологичните журналисти от HiComm влизат в разгорещени спорове един с друг по повод процесора на кой компютър е по-добър или коя е най-добрата смартфон камера на пазара в момента, но експертната оценка се ограничава само до това да ви насочат към качествените технологии. Всичко друго зависи от вас. Просто отворете ea2016.hicomm.bg/epa, дайте своя глас за продуктите, които ви се струват най-подходящи за победители. Регистрирайте се и вече имате възможност да спечелите Samsung Gear S7 edge и Gear 360.

Но това не е всичко. Регистриралите се участват и в томболи за седмични награди. Какви са те? За отговора ще трябва да следите кампанията. Гласуването продължава до 02.12.2016 година – подходящо за един подранил коледен подарък.

HiEnd Entertainment Product Awards се осъществява с любезното съдействие на Банка ДСК и технологичните гиганти Samsung и Philips.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 da be

    0 0 Отговор
    Да бе да ми гръмне докато говоря и главата ми да се пръсне като диня.
    не мерси
    нокиа 3310>>>>>>>>>>galaxy s7

    Коментиран от #2

  • 2 VWandMercedes

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "da be":

    Момче, вече 7 месеца ползвам сив S7 Edge, и главата ми стои все осхте между раменете.
    Този гърмящия е Neote 7, който не се е продавал на българския пазар.

    Коментиран от #3

  • 3 VWandMercedes

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "VWandMercedes":

    Охх с тея фонетици имах впредвид Note7 и също думата е още не осхте.
  • 4 Night Rider

    0 0 Отговор
    Не, благодаря! Ще си карам със стария iPhone 6S ;)