Last news in Fakti

9 Юли, 2018 13:51 1 944 1

Windows 10 на устройства с два дисплея

  • windows-
  • двуекранен смартфон
Windows 10 на устройства с два дисплея - 1

Компанията Microsoft отдавна разглежда възможността за оптимизиране на операционната си система към джаджи с два дисплея. В Microsoft дори създадоха програмата Andromeda, занимаваща се само с разработка на ОС за устройства с два екрана.

Чак сега обаче разработчиците от фирмата пуснаха нови API за двуекранни устройства, които позволяват на всеки екран да се работи с различни програми. Освен това виртуална клавиатура няма, а се използва външна такава.

Windows 10 на устройства с два дисплея

Предположенията са, че Microsoft пуска иновацията за своя бъдещ двуекранен смартфон Surface Phone. От друга страна авторитетното издание The Verge публикува един интересен материал.

В него се твърди, че Microsoft са се отказали от серийно производство на смартфон с два екрана. Тогава везните се накланят към друг производител, който ще пусне такава джаджа.

Windows 10 на устройства с два дисплея


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 deadman1488

    1 0 Отговор
    колко пари и може ли единия дисплей с седмак да работи а другия с десятката..