Last news in Fakti

8 Август, 2018 16:54 8 514 7

Новият Mercedes-Benz GLE отвътре

  • mercedes-benz-
  • gle-
  • интериор

Немският портал Mercedes-Fans публикува първите снимки от интериора на следващото поколение. Дизайнът на салона е вдъхновен от стилистиката на концепта Vision Maybach Ultimate Luxury, показан през пролетта.

Арматурното табло на новия GLE ще получи два дисплея, обединени в общ блок, волан със сензорни панели като на S-Klasse и две масивни дръжки на централната конзола, между които е разположен тъчпадът на мултимедийната система без традиционния кръгъл селектор. Според слуховете бутоните на климатика ще бъдат фрезовани от метал.

Новият Mercedes-Benz GLE ще бъде оборудван с активно хидро-пружинно окачване, двойно предаване с централен диференциал и специална всъдеходна функция, която ще му позволява да се измъква от затъване с помощта на "подскоци".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    5 11 Отговор
    Някак си волана ми се вижда огромен спрямо таблото-дали е от ъгъла на снимката незнам...ама не ми се връзва. Иначе както винаги Мечо е идеален ...
  • 2 тойота

    11 7 Отговор
    Тези въздухопроводи са изключително грозни и този екран стои като "залепен".
  • 3 гост

    4 0 Отговор
    Това е някакъв майтап :)

    няма шанс мерцедес да изглежда така :)
  • 4 Абсурд

    2 0 Отговор
    Не мога да повярвам, че това е вярно! Абсурд е модел на Мерцедес да изглежда така! Това е все едно някалва японка от 80 те!!? Ако обаче, това е вярно, то този модел ще претърпи голямо фиаско! Ако трябва да правят поправки, то е да сложат някой по-мощен дизел, че сега гамата е само с един от 267 коня, който е слаб за такава огромна машина, а бензиновите са с реален разход над 15 литра! Дигитално табло, и нищо друго трябва да се сложи, защото така изглеждащ е голяма грозотия!
  • 5 асддса

    4 0 Отговор
    На нищо не прилича. Не може на А класа да са толкова красиви въздухопроводите, а ан един от най-високите им класове да са като на колите от 90те само с 2 пльокнати екрана отпред.
    При S класата работи, защото са интегрирани в таблото, така са като таблетите по средата дето ги слагаха.
    Ужасно грозен е и няма нищо общо с другите им модели. Дано не го оставят така.
  • 6 незнайко

    1 0 Отговор
    В дигиталните табла няма никаква красота ! Като гледам интериора на вратата с нищо не се е променил ! Тези дръжки в средата на тунела за какво са ? Вече се чудят какво да направят !!!
  • 7 Zlati

    0 0 Отговор
    Не мога да повярвам, че това е Мерцедес...такова грозно табло...това е ужас...като забито с пирони...никаква цялостна концепция...никакма връзка между елементите.
    Къде е усещането за автомобил с класическине прибори....това е някаква посредствена електронна игра...