Last news in Fakti

21 Август, 2018 14:54 15 393 18

Huawei пуска по-евтини премиум телевизори

  • huawei-
  • телевизори
Huawei пуска по-евтини премиум телевизори - 1

Китайската компания Huawei съвсем скоро ще представи нов продукт от портфолиото си. Става въпрос за производство на телевизори, но от Huawei няма да тръгнат по пътя на Xiaomi, които заляха пазара с евтини електронни джаджи, а ще правят телевизори, които според тях, ще са по-добри и от тези на Sony.

Новите премиум телевизори ще са оборудвани с 8К екрани с резолюция 7 680 х 4 320 пиксела, както и с допълнителни 5G модули. От производителя съобщиха, че цените на новата им продукция няма да са високи, но продукцията ще е на топ ниво.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    32 17 Отговор
    За къв мъжки полов орган, ще правят 8к телевизори? То за 4к все още няма достатъчно материал за гледане, те 8к правят та да се чудим близките 10 години кво да го правим понеже не показва добре 4к, камо ли FHD...

    Коментиран от #2

  • 2 ДАМ

    21 16 Отговор

    До коментар #1 от "qwerty":

    Защо Българино си толкова ограничен защо...........това не е въпрос.
    Ти да не си идиот?(и това не е въпрос)
    Ако не си разбрал не става въпрос за България от 2013 има излъчване на 8к телевизия справка Google........

    Коментиран от #4

  • 3 Новобранец

    28 5 Отговор
    Аз ще изчакам да излязат 128К ама то и тогава Нова и бТВ ще ги гледам с лошо качество

    Коментиран от #5

  • 4 Емил

    37 14 Отговор

    До коментар #2 от "ДАМ":

    А бе, перко 4К надминава разделителната възможност на окото, ти се репчих за 8К - с кво ще го гледаш?! Поръчай си нови очи, ама по-добре акъл!

    Коментиран от #7, #8, #13

  • 5 Гост

    15 4 Отговор

    До коментар #3 от "Новобранец":

    BTV са HD, ама Нова е пълен таш@k.
  • 6 Компетентен

    19 8 Отговор
    Разликата в качеството ( разделителната способност ) между HD и 4К може да се долови с монитори от 40" нагоре ! Наистина ли някой вярва ,че ще успее да долови разлика между 4к и 8к ?
    Аз лично не вярвам .

    Коментиран от #14

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Путкин

    14 4 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Имам Q led Samsung 4К 55" и като снимам едни и същи клипчета HD и 4К после като ги гледам разликата е огромна най вече в дълбочината на образа. Сигурно такава ще е разликата между 4К и 8К. Между другото в тубата има клипове на 8К,10К и мисля, че имаше и поече от 10К.
  • 9 самсунг

    11 3 Отговор
    Няма значение толкова за телефон ,за телевизор как да няма.Човешкото око вижда около 300 ppi( пиксели на инч) Т.Е колкото по-голям е екрана толкова по висока резолюция му трябва.При един 65 инчов тв веднага ще се види разлика,а и не само резолюцията е важна.Има цветове и опресняване на картината което е също много важно.
  • 10 Сифреди

    9 2 Отговор
    То е най -важно да не сече порното.8 К е много. То е за гинеколози. Също е много зле да гледаш и ниско бюджетно порно на 4К. То са косми, кариеси. .. Навремето като лепехме некерманите беше идеално.
  • 11 Сифреди

    1 3 Отговор
    То е най -важно да не сече порното.8 К е много. То е за гинеколози. Също е много зле да гледаш и ниско бюджетно порно на 4К. То са косми, кариеси. .. Навремето като лепехме некерманите беше идеално.
  • 12 ооооооо

    9 2 Отговор
    от Филипс, Телефункен, Блаупункт спят ли? И въобще живи ли са тия европейски компании?
    Как стана така, че всички иновации идват от Азия?

    Коментиран от #15, #17

  • 13 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Не се обаждай, че простееш. 4К надминавало резолюцията на човешкото око, явно си отсъстват от часовете по биология.
  • 14 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Компетентен":

    Моя телевизор е 50 инча.
  • 15 CL500

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "ооооооо":

    Е, Бенг енд Олуфсен правят мисля все още телевизори, ама и за тях това не им е силата. Но за музикални системи и озвучаване, мисля, че като цяло Европа е номер 1, както и за високотехнологични домакински уреди, автомобили и т.н. При телевизорите и камерите малко сме закуцали тука.
  • 16 Георг

    11 1 Отговор
    Taka ,за разбирачите в кавички ,разяснявам! В БГ няма все още почти никъде сигнал на доставчик за 4К ,техник съм на Булсатком сптете фа се залъгвате ! И 10 К да изкарат (там в киъай и Япония са технологични Държави ,може да си имат такув сигнал ,) тук нЯма да има в бшизките 6 години 8 к сигнал ,телевизори може да има с 8 к ,но сигнал НЕ ! И не се опитеайъе да пишете опровержения ,това е реалността ,пък другото е за залъгване на потребителя !

    Коментиран от #18

  • 17 qwerty

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "ооооооо":

    За Филипс не знам, но Телефункен и Блаупункт вече няма. Брендовете им са купени от турците и под тези марки излиза турска евтина и не много качествена техника.
  • 18 САП

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Георг":

    Булсатком приемниците 2к не могат да изкарат като хората(изкарват 1080i, а 1080p не могат) ти ми говориш за 4к. То 8к за тях е научна фантастика.