Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 11:12 14 829 33

Как трябва да изглежда къщата на фен на BMW

  • bmw-
  • къща
Как трябва да изглежда къщата на фен на BMW - 1

Тези оригинални снимки са направени в Украйна и ни показват нагледно как трябва да изглежда къщата на един истински фен на BMW. Самата къща, която още не е завършена, както и гаражът са украсени с детайли от истински автомобил на баварската компания. Така предницата и задната част на автомобила стават част от екстериора на новия дом.

Как трябва да изглежда къщата на фен на BMW

Не е ясно точно кой и защо е украсил така дома си. Някои са на мнение, че къщата е на голям почитател на BMW и в частност на модела 5er (E39), но други смятат, че това се прави с рекламна цел на сервиз, който е специализиран в ремонт на BMW. Независимо от предназначението, идеята е нестандартна и интересна.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    50 37 Отговор
    Те "феновете" на БМВ могат ли да си позволят и къща? И без това го пращат на хотел в някой автосервиз за половината година... и то ако са паралии.

    Коментиран от #7, #19

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Hgh

    3 5 Отговор
    Газобенчееее
  • 4 гост

    32 10 Отговор
    Изглежда е използвал остатъците от разбитите си БеЕнВе-та
  • 5 Ал та фи ни

    31 11 Отговор
    От къде е намерил цяла и здрава предница.

    Коментиран от #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Е 60 Култ

    19 19 Отговор

    До коментар #1 от "Ал та фанах Атаопънах":

    Фен не означава собственик. BMW е за можещи а не за желаещи.

    Коментиран от #9

  • 8 Бай Гроздан

    19 7 Отговор
    Мега сигания и грозотия, краварник.
    Собственика е некъв див селянин
    По-добре д дойдат ... БАГЕРИТЕ
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 bmwe38

    24 23 Отговор
    Доста сте далече от истината.Bmw си е традиция не само марка ама надали жалките ви мозъчета имат представа за какво става дума

    Коментиран от #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Borislav Popov

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    Признавам, калмук, че не съм бил достатачно внимателен и не съм разбрал и чак сега като прочетох внимателно новината, разбрах даже, че къщата не е завършена и затова не е измазана. Ераре хуманум ест - Човек понякога греши !
  • 14 Димов

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    Аз там бетонни дувари не видях, ама жълтата газова тръба, дето минава над всеки двор правеше голямо впечатление.

    Коментиран от #15

  • 15 Borislav Popov

    6 5 Отговор

    До коментар #14 от "Димов":

    В градовете и селата, които са разположени по главните пътища. може и да си забелязъл, жълта газова тръба, Димов, ала ако се отбиеш на 9-10 км. от главния път, кьорава тръба няма ла забележиш. Защото не било финансово изгодно да се строят газопроводи до всички малки селца и градчета, които са по далеко от централните газопроводи. То си е така де, за Газпром е по изгодно да опъне 2-3 хиляден километров, газопровод чааак до гниещата и "бедна" Западна Еаропа (сакън да не замръзнат немските другари) от колкото да е отклони на 20-30-40 километра и да газофицира селата на "богатите" руснаци.

    Коментиран от #24

  • 16 asd

    10 9 Отговор

    До коментар #11 от "bmwe38":

    Ммм, страшна традиция, да караш кола дето струва 1700 лв. Уникум !
    Традиция е да да караш Ролс Ройс, да караш Бентли, да караш Ламборгини, ...
    Това са традиции, хората с класа не карат немските бадкомобили, само източно европейските мутряги въздишат по тез коптори (новите), по старите сте ясни, че въздишате безмозъчните момченца, с големи мускули, малки пишки и още по-малък доход !
  • 17 DAS IST EINE GROSSE SCHEISE

    8 9 Отговор
    BMW e недвижима собственост, в повечето случаи. Като всяка кола немско производство.
  • 18 Истина

    3 9 Отговор
    Почти всички български и.диоти карат БМВ, а за другите немски да не говорим
  • 19 Кронос

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ал та фанах Атаопънах":

    Да бе, то понеже БМВ е най-мразената марка в България, затова бмв-тата стават все повече и повече и то все от такива като тебе дето най-често употребяват думите "купи си още 1 кола за зимата"! Нагледах се на хора дето казват БМВ не е кола и в крайна сметка си купуват точно БМВ
  • 20 Garrincha

    4 2 Отговор
    Добре, че не е бил машинист или капитан - далечно плаване !!!
  • 21 Ха ха ха ха ха ха ха

    4 4 Отговор
    Мерцедес и всички останали..
  • 22 Момичето с БМВ-то

    5 0 Отговор
    Ейййй каква идея ми дадохте но вместо Е39 ще сложа Е36. Знам че руснаците са маняци на БМВ но за Украйна незнаех.
  • 23 777999

    6 0 Отговор
    Според мен трябва да се разграничат нещата и да не се слага всичко под общ знаменател. В България БМВ е с много добри продажби на нови автомобили...в София масово се карат нови БМВ-та, по светофари ,по търговски центрове само нови 5-ци ,7-ци ,Х5 и т.н. Не всеки може да си го позволи...а щом такива хора с възможности и следователно - акъл си ги купуват - не е случайно.
    За младежите и турците с БМВ-та...според мен им е простено ,те толкова си могат. Защо не съдите феновете на друга марка. Просто автомобили от 90-те години ,който могат да си позволят младежите с БМВ-та нямат алтернатива...6-цилиндрова Хонда има ли? Оставете хората ,това им е разбирането...но всички собственици на БМВ под един знаменател не е окей. Дадох само два примера и довода...и за едната прослойка и другата. Лека вечер
  • 24 Димов

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Не си прав, Попович. По пътя минахме и през Гривенская - село с 5000 души население, между Краснодар и Сочи. И на гугъл стриит вю можеш да видиш тръбата над всички тамошни дворове. За какво ми е да лъжа?

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Нане

    2 1 Отговор
    Чалга,бмв и татуировки - символ на комлексарщината!!!
  • 27 Димов

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Borislav Popov":

    Не сме и във форум за имотна разпродажба, ама гледам тука за дувари говорят. Не съм ходил в източна Русия. Ама за богатството на Гривенская много ме разсмя. Там са доста назад от нас. Това е един от проблемите на Русия - някой места са много напред, за сметка на повечето, които са яко назад. Разликите между Сочи и Гривенская са фрапиращи. Както са между София и Тръмбеш, например.

    Коментиран от #28

  • 28 Borislav Popov

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Димов":

    Ми точно това ти говоря и аз бе, Димов, по това как живеят хората в Гривенская, можеш да си направиш сметка, как живеят хората в останалата, по бедна част на Русия ! Защото, наистина Краснодарски край, се смята за един от най богатите и развити руски региони, ми цяла Олимпиада направиха там хората, нови пътища им построиха, мостове, хотели, стадиони и т.н. Само, че рядко хора могат да си позволят да отидат на ски или на почивка в Сочи, едни почивки в Анталия или в Банско и те по евтино излизат ...) Има такава руска поговорка - Знал бы прикуп, жил бы в Сочи, тоест да живееш в Сочи или в Краснодар е почти неосъществима мечта на повечето от руснаците. Това разбира се, не се отнася за руснаците, които живеят в Москва и Санкт Петербург, това са си отделни градове - държави в държавата, с много по висок стандарт на живот отколкото в провинцията. Като имаш на предвид, че и провинцията им и тя е много разнообразна, има близка, далечна и мнооого далечна (дълбока) и колкото е по дълбока, толкова е по окаяно положението на хората там, дето се казва - Бог високо, Цар далеко !

    Коментиран от #29

  • 29 Димов

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Borislav Popov":

    Това е така, но няма как да газифицират някое село в Чукотка, с 15 иглута и 50 жители. Инвестицията никога няма да се изплати, освен ако цената на кубик не стане по милион рубли..... което не е проблем, стига тези ескимоси да са спечелили джакпотите на пет-шест лотарии.

    Коментиран от #31, #32

  • 30 Антонн

    0 0 Отговор
    Реално няма как да има такава къща.
    Защото ще има нужда от много ремонти,през улуците трябва да тече нафта или бензин.Мазето трябва да е пълно с масло и да тече.
    Да пука керемиди и да чупи покрив,зимата да не можеш да излезеш от двора ако не си на четири крака.
    Прилика има че и двете са недвижима собственост.
  • 31 Borislav Popov

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Димов":

    Каква Чукотка те е подгонила бе Димов ? За Чукотка и Якутия въобще не съ м споменавал в коментара си, макар, че точно те най много заслужават да бъдат газофицирани. Що нефт, газ, злато, диаманти и други земни бргатства са изнесли руснаците от техните земи, бедна ти е фантазията, ала местните коренни жители, не ги държат за хора руснаците. Нито пътищата им пътища, нито мостовете им мостове, нито газ нямат, а и бензин и нафта не можеш да заредиш като хората, ако тръгнеш по онези места с кола, кьорава бензиностанция не мож там видя. Виж сега, едно видео от Якутия, реката е замръзнала и хората само това чакат, да я пресекат, мостове там няма, понеже не било изгодно там да се строят мостове, много скъпо излизали.. Хората рискуват да се провалят под леда и пресичат замръзналата река и даже катаджиите, които са изпратени там да ги спират, не могат, да го направят. Знаеш ли каква е лудница -https://www.youtube.com/watch?v=_-DQgsApFiE

    Коментиран от #33

  • 32 Borislav Popov

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Димов":

    Виж, Димов, каква е опашката за Ферибота на същото това място, само, че през лятото когато река Лена не е замръзнала - https://www.youtube.com/watch?v=bczHGOLkwQs
  • 33 Димов

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Borislav Popov":

    Уф, добре!