11 Юни, 2020 11:47 2 298 5

Електронна поща вместо ключ за запалване

  • tesla-
  • ключ-
  • електронна поща

Електронна поща вместо ключ за запалване - 1

Електромобилите Tesla вече имат нова опция, благодарение на която колите на Илон Мъск правят още една стъпка към програмата за обмен на данни. И ако погледнете в бъдещето, то ще видите, че Илон Мъск иска Tesla да продава не автомобили, а транспортни услуги.

Отсега нататък купувачите в Съединените щати могат да изберат до пет шофьори в своя Tesla акаунт, на които имат доверие. А тези, които са сред "избраните", винаги ще могат да използват колата, като няма да се нуждаят от традиционните ключове за това.

Те ще могат да отворят електромобила Tesla с помощта на смартфон. За да осигури достъп до автомобила, собственикът на Tesla просто ще трябва да знае имейл адреса на другото лице и чрез тази връзка ще позволи достъп в приложението за отключване и запалване.

Съответно, също така ще бъде много лесно да се забрани на човек да използва електрическият автомобил. Засега новата функция е достъпна само в САЩ, но скоро тя ще се появи на всички пазари.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смях

    10 5 Отговор
    Кола, която могат ти изключат дистанционно...

    Коментиран от #2, #4

  • 2 гост

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Смях":

    Ами всъщност кола , която ще ти изкарва пари , вместо да ти ги харчи !!! Смеха май ще е кървав за стогодишните , както се вижда вече и на борсата , хахахах !!!
  • 3 hirurgche

    6 0 Отговор
    То това и сега го има, може да създадеш няколко профила. И да я командваш през телефона. Нищо ново...
  • 4 гост

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Смях":

    И ако си мислиш , че сегашните пушилници не могат да се "изключват дистанционно" и то даже по-лесно от тая , пак си помисли !! То реално с една прашка ще ти пробия радиатора за секунда и си дотам !!

    Коментиран от #5

  • 5 Мъжа ти

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Ти имаш сериозни проблеми. Хапчетата...Редовно... По колко ти е предписано.Може и повече....