Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 11:57 2 499 4

Lexus показа автомобил за геймъри

  • lexus-
  • gaming-
  • is350

Преработката е дело на Twitch и Lexus

Lexus показа автомобил за геймъри  - 1
Снимки: Lexus

Tesla вече не е единственият автомобил, който позволява да играете игри, докато стоите в автомобила си, макар да е по-използваем от Lexus-а, който ще видите на снимките.

За база е използван Lexus IS350 F Sport, като интериорът е специално преработен, за да пасне максимално на геймърите, след проведена анкета в платформата Twitch, как точно да изглежда той. Темата е Neon Tokyo, а за нея са гласували 55% от анкетираните. Външността е облепена във фолио със специален дизайн, избран от 48% от гласувалите.

Поглеждайки интериора, първото нещо което се набива на очи е големият екран, който стои пред пасажерското място. Именно от там може да играете игри, а специални светлини, лазери и дори машина за дим ще допринасят за максимално реалистично усещане. Багажника е мястото където се намират повечето от елементите на компютъра, който e сглобен от фирмата SPCS. Макар автомобила на практика да може да се движи, то той не е особено използваем за друго, освен за игри, с големият екран в дясната част и багажника, зает от компютърни части.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    14 2 Отговор
    Наближава края на истинските мъжкарски автомобили!
  • 2 Гост

    5 2 Отговор
    Бъдещите президенти, лекари и учители........геймърите!
    Абе няма ли по сериозни неща, върху които да се съсредоточи човечеството.............
  • 3 Не мислете ограничено

    1 2 Отговор
    До Пурко и Гост. Ако не мислите ограничено и мислите за бъдещето България ще е по-добре!
  • 4 Дедовия

    5 1 Отговор
    Като махнеш мъри ,става и за обретната резба!