Last news in Fakti

14 Април, 2021 10:58 6 111 8

Spotify раздава безплатна джаджа за коли

  • spotify-
  • приложение-
  • коли

Компанията представи малко устройство с екран

Spotify раздава безплатна джаджа за коли - 1
Снимки: Spotify

Компанията Spotify е добре позната със своето приложение за слушане на музика и е едно от най-популярните такива приложения, както в България, така и в целия свят. Вчера от компанията показаха Car Thing или в превод нещо за кола, което на практика представлява малко устройство със собствен екран и две копчета.

Spotify раздава безплатна джаджа за коли

Самата „джаджа“ не работи самостоятелно, а се свързва с вашия смартфон и Spotify приложението, от където взима информация. Устройството трябва да бъде свързано с колата, чрез 12-волтово зарядно, а телефонът ви да е свързан и с автомобила, за да може да слушате музика през колоните на колата.

Spotify раздава безплатна джаджа за коли

Макар схемата да звучи доста сложна и не толкова използваема, то е интересно да отбележим, че „нещото“ е безплатно и единственото, което трябва да платите е доставката му. Засега то е налично само в Америка и изисква специална покана за неговото получаване.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    33 1 Отговор
    Безплатни неща няма.
  • 2 патил

    37 0 Отговор
    Безплатно е само сиренцето в капана за мишките..
  • 3 мислещ

    30 3 Отговор
    Такова безполезно безумие само американците могат да измислят..."Защо да ползваме 1 устройство, като можем да ползваме 2 едновременно за същото нещо".
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай Стоил

    1 2 Отговор
    Да ви е боба сладък и филтри....
  • 7 Анонимен потребител

    1 0 Отговор
    "джаджа" "нещо" Все неща написани на технически език. 😆😆
  • 8 оня с коня

    5 1 Отговор
    След като безпроблемно си включвам Андроида в радиото на колата ЗА КАКВО МИ Е тая Глупост?Изтеглих си Приложението Replaio Radio което ми предоставя Десетки хилади радиостанции от Целия Свят,сортирани по музикален бранш,по Държави и т.н.Само за Сърбия си направих труда да изброя Радиостанциите - точно 142 саДържавите пък са подредени по Азбучен ред ,като за доста от тях дори и не съм чувал.