Last news in Fakti

6 Април, 2021 15:20 1 775 2

Мобилно приложение ще помага с поставянето на детско столче в Toyota

  • toyota-
  • приложение-
  • детско столче

Подробни инструкции ще бъдат достъпни при смартфоните

Мобилно приложение ще помага с поставянето на детско столче в Toyota - 1
Снимка: Toyota

Toyota обнови приложението си за смартфони в което може да се намерят различни функции, както и ръководство за по-голяма част от новите им модели, като добави интересна функция в помощ на родителите. Поставянето на детско столче може да е трудна задача за някои или поне в първите месеци на родителския живот, за това от японската компания са готови да помогнат.

За сега екстрата е налична само за моделът Siena, който се продава в САЩ, но от Toyota обещават разширяване на функционалността в следващите месеци и подобряване на услугата. След като изберете моделът на автомобила в който ще поставяте столчето е нужно да изберете неговият тип и седалката, където то ще се монтира.

Когато сте готови с избора си, приложението автоматично показва инструкции за извършването на процедурата, като заедно с това може да изгледате и видео, отново придружено с подробни инструкции, които да ви улеснят още повече.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    4 0 Отговор
    Защо се размножават, ползващите приложението в въпроса.
  • 2 Тойота

    4 0 Отговор
    Ето един виц: „Навремето в автомобилните инструкции пишеше как да правим основен ремонт на пътя, сега пише да не се пие спирачната течност.”