28 Октомври, 2021 17:08 5 765 6

Samsung Galaxy S22 Ultra ще има най-яркия дисплей поставян някога на смартфон от марката

  • samsun-
  • дисплей-
  • galaxy s22 ultra

Очаква се OLED панела да бъде използван единствено във флагманите на компанията

Samsung Galaxy S22 Ultra ще има най-яркия дисплей поставян някога на смартфон от марката - 1

Смартфоните на Samsung във високия клас са известни със своите дисплеи с изключителни цветове, осветеност и цялостни характеристики. Това няма да е изключение при новия модел на корейската марка, който според слухове от IceUniverse ще бъде оборудван с най-яркия дисплей поставян някога на смартфон от марката.

Не се споменават никакви характеристики и точно числа, но имайки предвид, че вече яркия дисплей на S21 Ultra може да достигне до 1500 нита според някои тестове. Очакванията са новият флагман да изпреварва това число значително, но все още не е ясно колко точно.

Samsung Galaxy S22 Ultra ще има най-яркия дисплей поставян някога на смартфон от марката

OLED панела, който ще се грижи за това е производство на Samsung и ще остане ексклузивен само за модели на марката поне в близко бъдеще и ще бъде използван като едно от най-главните предимства срещу конкуренцията.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iSheeps

    5 13 Отговор
    И кво?!?
  • 2 Този

    7 17 Отговор
    Какви предимства ви гонят с тоя умрел телевизор. Всички знаем, че цветовете на Самсуняка нямат нищо общо с реалността.
  • 3 лелинчо

    7 4 Отговор
    Млъквай ве боклук
  • 4 Е еквивалент

    3 5 Отговор
    на Наръфаните при Андроид - gnusmaS. На час по лъжичка и шаранчетата им се кланят и прехвалят. Така се става мега корпорация, без промити мозъчета и заслепени фенбойчета ще си седят на ниво Северо Корейска фабрика за ориз. ;)
  • 5 ПСР

    1 0 Отговор
    Със сигурност и цената ще е супер ярка.
  • 6 3Dбез накисване

    0 1 Отговор
    Понеже се чудят какво ново да предложат за високите си цени! Най-добрият телефон на Самсунг беше Галакси Нот 3. От тогава нищо съществено не са добавили! Даже много неща орязаха с цел икономии.