Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 17:42 6 290 13

Новият евтин iPhone вече е наличен в Индия

  • apple-
  • iphone-
  • iphone se-
  • se3

Apple тества SE3 преди да го представи официално

Новият евтин iPhone вече е наличен в Индия - 1

Слуховете, че Apple ще представи нов евтин iPhone през тази година изглеждат все по-реални след като близки до ръководството споделят, че компанията вече тества третото поколение SE в Индия. Според 91Mobiles, новите iPhone-и вече се подвизават в страната с моделните номера A2595, A2783 и A2784.

Новият евтин iPhone вече е наличен в Индия

От Apple все още не са разкрили никакви официални данни за тези устройства, нито пък информация за това кога точно те ще бъдат представени, но според слуховете, това трябва да се случи на пролетното събитие на компанията в идните месеци.

Новият евтин iPhone вече е наличен в Индия

Цената на iPhone SE3 ще бъде сравнително ниска, като се очаква тя все пак да бъде по-висока от тази на настоящото поколение и да премине границата от 400 долара. Това означава, че устройството най-вероятно ще се продава в Европа на цени започващи от около 700 лева.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iShit

    7 7 Отговор
    :)))))))))))))))))))
  • 2 Стив

    19 19 Отговор
    Хейтърите да мълчат. Коментирайте си китайските боклуци.

    Коментиран от #3

  • 3 Китай ще духат супата

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "Стив":

    Имаха привилегии с по ниска цена за телефона когато фабриката беше там. Да си купуват родното производство на което и те не са щастливи а го пробутват на голи цървули извън Китай
  • 4 Гост

    18 4 Отговор
    Може да е 400$, но наще апаши пак щя е набримчат до1900 лева.
  • 5 Ганьо

    15 7 Отговор
    Ма той много иновативен бе! Чудо невиждано.

    Коментиран от #7

  • 6 Android is a freedom

    9 8 Отговор
    бая балъци ще клъвнат и разочароват
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Голям Слон

    11 6 Отговор
    На всеки според нуждите. SE-то е чудесно за хора, които не държат да имат керемиди по джобовете и съответно да им падат гащите при носене на телефон в някой от джобовете. Орязана версия, разбира се, но и цената спрямо флагманите е нищожна. Както има ниски класове Самсунг и от други производители, защо и тук да няма? Хубаво или лошо, всеки сам избира за себе си. И по непонятни за мен причини, всички смятат, че техният избор е най-правилен. Оперирани са българите от обективност и това си е.

    Коментиран от #9

  • 9 iShit

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Голям Слон":

    А, и ако това SE е като предното с дизайн от 2017г. ще е нов телефон от старо поколение няма зн. от SoC-а! За тия пари а и по-евтино ще си вземеш прекрасен андроид със съвременен дизайн и също добър чип пък на , който му падат гащите да си купи колан или да даде 1600 лв за айфон мини ако мисли, че си заслужава.

    Коментиран от #10

  • 10 Голям Слон

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "iShit":

    Отново казвам: никой не ви кара да си купувате iphone, за да ви пуснат в мола или строителния хипермаркет. Това е осъзнат избор по някакви подбуди. Принципно въобще можеш без смартфон, нали? Поне преди 25 години на мен не ми беше проблем. Исках просто връзка. Така и днес. Избираш какво ти трябва и правиш избор. Защо налагаш своя избор на другите? Тия 800 лева можеш в пенсионен фонд да ги вложиш или в криптовалута. Престанете да величаете собствения си избор. Значи моята жена е най-красивата, колата ми е най-мощната, сигурна и комфортна. Другите даже и прасетата не ги ядат.

    Коментиран от #11

  • 11 iShit

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Голям Слон":

    Дали е осъзнат избор?!! При доста хора да, но масата просто са зомбирани от тая мода. Не величая своя избор , и аз съм минал през тази мания с айфоните . Всъщност изводите са важни! Моя извод е такъв - Apple са дявол в ангелски одежди. Всеки да го разбира както си иска! Изказвам мнение с цел да накарам хората да осъзнаят и да се замислят, да надникнат отвъд красивите думи ! Защото, докато ви казват , че не си държите телефоните правилно и за това губят обхват те ще печелят а за вас остава неуважението! Не вие не си държахте правилно телефоните, беше тяхна грешка! Схващате мнението ми правилно....надявам се! Маркетинг има всяка компания, целта е продажбите ..неуважението обаче е нещо друго.
  • 12 tradiuli

    7 2 Отговор
    Новото-старо. Тез си пробутват шитните с 200% надценка дори за т.н. ЕВТИНИ телефони.
  • 13 Anti-Snob

    6 1 Отговор
    кво има да му се тества като вече 5 г. им го пробутват