Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 18:53 1 479 3

Volkswagen също спира да рекламира в Twitter след сделката с Мъск

  • volkswagen-
  • vw-
  • vw group-
  • twitter-
  • реклама

За момента решението е временно

По-рано тази седмица ви споменахме за решението на General Motors да прекъсне платените реклами в Twitter, след като социалната мрежа официално стана собственост на Илон Мъск. Сега подобно решение дойде и от друга голяма автомобилна компания в лицето на Volkswagen.

Заедно с германската компания, Volkswagen Group посъветва и брандовете които са част от нея да преустановят рекламите в социалната платформа, докато не се изясни ситуацията в платформата.

В официално изявление пред Reuters, говорители на Volkswagen казаха, че следят ситуацията около социалната мрежа и ще вземат последващо решение в зависимост от това на къде се развива тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво най- после

    11 6 Отговор
    по-добре да не рекламират тези таратйки с пластмасови капаци на клапаните 500лв.за бр. И пластмасови водни помпи.Има припадъци като дойдат в сервиза.Немската извр@тениа да ви взимат парите на балъците.Немското масло,картофи,коли и качество е за селяндурите.Разбирачите ядат българско масло, картофи, кашкавал и карат японски коли.😁
  • 2 Класика

    5 0 Отговор
    Казах ви че откачалките нападнали света са налазили всичко!!!? Затова куклата на конци Байдън кряка истерично,защото го е страх от Тръмп! А той ще спре да налива пари за Фолксваген където директорите- обратеняци от всички непознати на науката етноси използваха досега платформата за рекламиране на погубване на хетеро- белия човек и лансирането на тезата че всички етноси с обърнат хастар трябва да карат това бусче и ще им правят отстъпки! А Мъск каза че не ел колите са чисти,а това е бизнес! Но обратеняците не го признават! А Тръмп ще разследва защо Байдън е наливал пари в чужда фирма!? И то за най замърсяващи озона и човека ел коли!?
  • 3 ели

    1 0 Отговор
    Много правилно решение приело VW Тъй като са пълен боклук.