Last news in Fakti

30 Август, 2013 12:30 2 440 0

Новите принтери на Samsung

  • samsung-
  • принтер

Samsung представи три нови принтера, които на този етап са все още под формата на концептуални устройства. И трите прототипа се характеризират с необичайни форми, но по-интересни са техните допълнителни функции.

Първият модел Wave има овална форма. В него е интегрирана зарядна станция за смартфоните на марката и може да разпечатва текстови страници и фотографии директно от мобилния телефон.

Вторият принтер се нарича Indie и представлява комплексно устройство, съчетаващо в себе си принтер, докинг станция и високоговорител. Освен зареждане на смартфона и разпечатване на изображения, с него може да се слуша музика.

Третият концептуален принтер носи названието One & One и е лазерен. Освен в стандартния черен цвят ще се предлага още в синьо, жълто и червено. Очаква се устройствата да бъдат демонстрирани на живо на 6 септември по време на изложението IFA 2013.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА