Last news in Fakti

1 Юни, 2023 19:16 1 138 2

Разкриха част от характеристиките на новия Pixel

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8-
  • безжично зареждане

Смартфонът е преминал през сертифициране за безжично зареждане

Разкриха част от характеристиките на новия Pixel - 1

Производителите на смартфони се опитват да пазят характеристиките на своите устройства в тайна до последно, но понякога законови изисквания пречат на това. Такъв е случая и с новия Pixel 8 на Google, чиито първи характеристики бяха разкрити от подобна законодателна процедура.

Както всеки друг смартфон на пазара, така и този на Google трябва да премине през задължителното сертифициране за безжично зареждане. Данните от това сертифициране се обявяват публично и често дори са съпроводени със снимки или чертежи на смартфоните. За съжаление, тук случаят не е такъв, но пък от текста разбираме, една от спецификациите на устройството, а именно мощността с която се зарежда без кабел.

Подобно на предходното поколение, новият Pixel 8 ще получи 12W безжично зареждане, което означава, че в този аспект няма да видим нищо ново. Добрата новина е, че Google може да покаже Pixel 8 по-рано от очакваното, тъй като през изминалата година сертифицирането на смартфона се състоя точно седмица преди неговата премиера.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    1 7 Отговор
    Тея все за характеристики говорят, а за софтуеура - нищо. Няма за, улеснения, нови възможности, интеграции между програми и устройства, потребителско изживяване и как те прави щастлив.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.