Last news in Fakti

4 Януари, 2024 17:23 2 213 0

Hyundai и Kia обявиха партньорство със Samsung

  • hyundai-
  • kia-
  • samsung

Компаниите ще си сътрудничат в сферата на технологиите

Hyundai и Kia ще си сътрудничат със Samsung Electronics, за да подобрят свързаността между жилищните и мобилните пространства чрез платформата на Samsung (IoT) "SmartThings". Тази интеграция безпроблемно съчетава услугите за свързани автомобили на Hyundai и Kia с IoT платформата на Samsung, като дава възможност на водачите да управляват дистанционно различни домакински уреди с помощта на сензорни и гласови команди през инфоразвлекателните системи на автомобила.

Например шофьорът на Hyundai или Kia може да активира "Домашен режим" по време на пътуването си до дома, като дистанционно задейства климатика на дома, пусне прахосмукачка-робот и включи осветлението. Системата функционира и в обратна посока, като позволява на потребителите предварително да активират климатика на автомобила си от дома си. Освен това собствениците на електрически превозни средства могат да използват интеграцията на SmartThings, за да наблюдават потреблението на енергия в дома и в превозното средство, както и да коригират времето за зареждане по подходящ начин.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА