Last news in Fakti

4 Юли, 2014 14:49 2 749 5

Чарлз и Камила се развеждат?

  • чарлз-
  • камила-
  • кралско семейство-
  • даяна

След като близо 20 години британският принц Чарлз и Камила Паркър Боулз бяха любовници (по време на брака с принцеса Даяна), след като преди 9 години сключиха брак, дойде време и за раздяла. Новината съобщи списание Globe и сподели с читателите си някои подробности от взаимоотношенията между двамата. По информация на изданието бракоразводният процес е в ход. Камила и поискала от кралското семейство 350 млн. USD, за да мълчи за случващото се в семейството. В отговор кралица Елизабет ІІ е казала, че съпругата на принц Чарлз позори кралската корона. Заявила е, че няма да плати „нито пени” на Камила и че одобрява развода.

Журналисти, които от години отразяват случващото се в кралското семейство и сагата между Чарлз, Камила и покойната Даяна, са убедени, че Камила няма да се предаде без бой и може да изнесе доста информация, като се има предвид, че е била близка с Чарлз близо три десетилетия.

Слуховете за развод тръгнаха след като Чарлз и Камила се върнаха от посещение в Канада, когато излезе информация, че и двамата не са искали да ходят там, но Кралица Елизабет е настояла визитата да се осъществи. По време на посещението си на 18 май в Нова Скотия (една от десетте провинции на Канада) Камила заяви, че е необходимо голямо количество алкохол, за да се живее на това място. Именно това изказване след поредното мартини, разгневи Чарлз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    4 0 Отговор
    Горките, сега и тях да мисля...
  • 2 Валентин Петров

    3 0 Отговор
    баш ме боли к..а за тея двамата
  • 3 Рико

    5 0 Отговор
    Двама грозни. Хич никой не се и интересува от тях. Жалко за Даяна.
  • 4 Evgeni Popov

    1 0 Отговор
    И Камила ще я сполети злополука!Както обикновенно се случва в кралските семейства,на тези които не слушат!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Монго

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Evgeni Popov":

    Ми виж и физиономията, тя отдавна е претърпяла злополука, барабар с принца. Ама той май е понесъл основния удар...