Last news in Fakti

1 Юли, 2014 19:50 3 709 0

Когато любовта на целия свят не стига

  • даяна-
  • принцеса-
  • уелс

Когато целият свят те обича, но не и съпругът ти. Така с едно изречение може да бъде описан животът на Лейди Даяна – принцесата на целия свят, но не и на съпругът й Чарлз. Днес отново има повод да се сетим за нея, тъй като ако беше жива щеше да навърши 53 години.

Последствията от любовните триъгълници, било то и кралски, по нищо не се различават от тези при обикновените семейства. В течение на целия брак Чарлз изневерява на принцесата на народа с Камила.

Даяна и Чарлз сключват брак, когато са той е на 33 години, а тя на 20 години. Цялото кралско войнство се влюбва в нейната ослепителна усмивка, но не и Чарлз. Когато се срещат, той вече от 10 години обича Камила Паркър Боулз. Тогава Даяна не е подозирала, че Камила не само ще прекарва нощите със съпругът й, но и ще се изявява като хазяйка.

Любовниците разчитали на това младата невеста да играе ролята на тиха и наивна жена, но Даяна бързо показва, че няма никакво намерение да приеме положението, в което искат да я поставят. Цял живот тя се бори. Първо – за Чарлз, после – против него.

Нито другите мъже (говори се, че нейни любовници са били Джеймс Хюйт – военен, Джеймс Гилби – PR мениджър, Бари Манаки – охранител и други), нито бурната обществена дейност успяват да спасят Даяна от неприятната ситуация. Тогава принцесата предприема решителната крачка като съобщава на целия свят за връзката на мъжа й с Камила. През 1992 г. тя публикува мемоари за 10-годишния си нещастен брак с Чарлз. Като следствие се разразява скандал, който продължава 4 години и завършва с развод през 1996 г.

Днес, 53 години след рождението на Даяна и 17 години след нейната смърт (чийто обстоятелства остават неизяснени и едва ли някога истината ще излезе наяве), има слухове, че Камила и Чарлз са на границата на развода, че са охладнели едни към друг и прекарват повече време отделно. Поглеждайки назад във времето, изниква въпросът: а не живяха ли всичките трима в една вечна илюзия?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА