Last news in Fakti

14 Ноември, 2014 22:32 5 210 34

Руската телевизия: Малайзийският боинг е бил свален от изтребител

  • малайзийски боинг-
  • свален-
  • изтребител-
  • първи канал

Първи канал на руската телевизия съобщи, че разполага със снимка, направена, според предположенията от чужд шпионски спътник в последните минути от полета на малайзийския боинг над Украйна, предаде ТАСС.

Пред телевизията първият вицепрезидент на Русия съюз на инженерите Иван Андриевски показва тази снимка, която по думите му е изпратил на сдружението някой си Джордж Билт, представил се като авиодиспечер с двайсетгодишен опит, се казва в информацията на ТАСС.

"Боингът е бил свален от преследвал го реактивен изтребител", е написал Билт.

Боинг 777 на Малайзийските авиолинии, изпълняващ полет МН17 от Амстердам за Куала Лумпур, катастрофира на 17 юли в Донецка област на Украйна. Всичките 298 души, намирали се на борда - пътници и екипаж, загинаха. Повечето от пътниците - 193 души - бяха холандски граждани.

 На започващата утре в Брисбейн, Австралия, среща на Г-20 се очаква една от деликатните теми да бъде докъде е стигнало разследването на причината за катастрофата. Сред жертвите имаше и много австралийци.

Снимката е била получена като приложение към електронно писмо.  ясно се вижда изстрелване на ракета изпод лявото крило на изтребителя.

"Ние виждаме снимка от космоса, направена от не много висока орбита. Обикновено такива снимки се правят за общо разузнаване на въздушното и наземното пространство", заяви Андриевский.

Координатите, указани на снимката, сочат към предположението, че снимката е направена от американски или английски спътник. "Проведохме детайлен анализ на тази снимка и не сме забелязали никакви признаци за фалшификация", допълни още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Raiko Hardeen

    4 0 Отговор
    Не, не е възможно! Украинските гей-нацисти не са свалили боинга! В Украинската геройчна, но обратна армия на въоръжение няма нито един самолет! Само колорадните рашисти от Донбас имат бойна авиация - значи със 10500% сигурност те са виновни, защото са комунисти и са пияни, нама друг начин!
    Ако някой се съмнява - да почака изявлението на Джен Псаки, и веднага ще се убеди, че по-тъпи от украинските хомовци са само работодателите им от Държавния департамент!
  • 2 Киро

    0 8 Отговор
    Мед им капе на сърцето от измислената "новина" на московските г.золизци!
    Само тъпак с коефициент на интелигентост 12 би се вързал на елементарната глупост, съчинена от някой пиян.
    Украинците намериха сили да отхвърлят наглите пияници, не случайно те, наглите алкохолици, нямат нито една приятелска държава!
    А разни тролове, като тоя от коментар номер 1, пукат от мизерия с нещастната си надница за стоене и говорене на глупости из сайтовете!
  • 3 Гост

    2 0 Отговор
    Странно, на мен ми прилича на Су-27, ама щом казват, че е МиГ-29, ще се поправя. Все пак журналистите разбират от всичко :)))
  • 4 Пламен

    3 0 Отговор
    Склонен съм да вярвам на статията.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Путиноид

    3 0 Отговор
    Они нашли друг друга - малайзийские авиалинии, у которых над океаном пропал Боинг и Украина, которая уже сбивала пассажирские самолеты. Малайзийский Боинг в таких условиях не имел шансов на успех!
  • 7 Киро

    0 7 Отговор
    Руский медведь е всъщност алкохолизирана раздърпана мастия, с каишка на врата, яздена от група олигарси, които и сипват в канчето водка и и обясняват колко велика и страшна е!

    Коментиран от #14

  • 8 Киро

    0 7 Отговор
    И на малките деца им е ясно, че руските алкохолици свалиха самолета.

    Нещастната ви пропаганда става само за някоя деревня, където всички над 13 години са пияни ежедневно!
  • 9 Украинский Зомбояшчик

    4 0 Отговор
    Виноват летающий кондиционер, это всем известно, даже Обаме. Осталось выяснить кому принадлежал этот кондиционер: России, ополченцам, Ирану, Сирии, Хизбалой, ИГИЛа либо марсианам, которие жаждут поработить Майдан.
  • 10 пьяные ватники с балалайками part II

    3 0 Отговор
    Это все Путин! Это он клонировал свое ДНК в Амстердаме, загрузил свои клоны в самолет и передал свои координаты тупым головорезам Вальцмана (Порошенко).Тот позвонил Обаме, который отдал приказ стрелят по Путину (вернее эго клоны), затем подменить тела на погибших в боевых действиях нацгвардов и правосеков, и уж потом обвинить Путина в том, что эго клоны воскресли после авиакатастрофы и начали кровавый мятеж против мирного Вальцмана! Вот вся правда!
  • 11 Десислава Димитрова

    0 5 Отговор
    руснаците кво ли не измислиха за да скрият истината .сега снимки от директното нападение откриха ,после ще се окаже както всички други бомбастични информации от тях, че не е така ама кво от това.важно е самолета да е свален от друг самолет за да се изключи руско участие,но никои путиновист не си задава въпроса защо украинците биха свалили пътнически самолет умишлено.

    Коментиран от #25

  • 12 пьяные ватники с балалайками

    3 0 Отговор
    Проект "Окраина" закончил свое существование. Начинается хохломор. Укроподебили плачут от умиления. Скоро будут жить як у Хранции, те хто туда сбежит от холода и голода. Хто-то же должен за арабами в Париже дерьмо выгребать и на панели их обслуживат. Хто эсли не укропи?
  • 13 гост

    0 5 Отговор
    Не им е лесно на руснаците, това което водката не може да свърши го правят медиите. А от някои коментари става ясно, че изпаренията стигат и до българските земи......
  • 14 Слава гейской Украйне

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Киро":

    Ну и что тролльченок, пьяный русский медведь тебя лично обидиль, что лы?!?

    Коментиран от #16

  • 15 Киро гост

    5 0 Отговор
    И на малките деца им е ясно, че нашмърканите украйнци свалиха самолета! Велика Украйна е всъщност една проскубана парантия с дилдо в газъ, редовно онождана от олигарсите! Не им е лесно на потурнаците от Делиормана, това което домашнярката не може да свърши го правят медиите.
  • 16 пьяные ватники с балалайками part II

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Слава гейской Украйне":

    Нет, на самом деле что-то у девочки серьезно в жоппе попуталось :))))))))
  • 17 Слава гейской Украйне

    3 0 Отговор
    европейская Украина
    Бандеровская мразь мечтала жить не хуже чем в Эвроппе,
    А в результате оказалась у Бабаме в черной жоппе.
    Теперь, что бы из тухлой той дырь назад, на свет, прорваться,
    Говна придется упырям немало нахлебаться!
    Попали твари майданутые в просак!
    Мечтой их жизни стал раздолбанный Америкой Ирак!
    Всем тупым хохлозаврам посвещается.........
  • 18 Провинциалист

    0 3 Отговор
    Чудя се това български сайт ли е,какви са тези писания на чужди езици, руски вече не се и покриват,директно,нагло, пишат.Модератора да изтрива всичко написано на чужди езици и всякакви антиБЪЛГАРСКИ и антиЕВРОПЕЙСКИ драсканици.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ituriel

    5 0 Отговор
    България и Русия винаги са били и ще бъдат културно, народно, че дори и кръвно свързани, за разлика от България и западно-европейската пропагандна хунта. А който твърди обратното е просто умопомрачен от западната пропаганда американофил. Руснаците ни освободиха от турско, развиха ни пропадналата икономика (по времето на комунизма, въпреки, че не го одобрявам икономиката на БГ е работила на 200%, дори щом сме внасяли работници от Виетнам си направи сметка, а сега какво правим, изнасяме нашите български деца в западна европа а останалите оставаме да мизеруваме тук, защото политиците ни правят всичко каквото каже ЕС,САЩ... сигурно ако им кажат да забранят продажбата на месо и това сигурно ще направят...). Я люблю тебя, Россия!

    Коментиран от #30

  • 21 Вставай Донбасс вставай мой край родной

    2 0 Отговор
    Убитых на Украине солдат спецназа ГРУ более 15 миллионов человек. Их тела ввозят в Хабаровскую область, складывают в тайники КГБ. Еще 500 миллионов пьяных русских ватников сконцетрированы на границе с Укропий. В доказательствах эти сказки не нуждаются, поскольку они и так являются фактами, а факты не нуждаются в доказательствах, будучи домислами демократов!
  • 22 фалшиви факти

    0 4 Отговор
    Няма да е лошо фактите да са истина нали? Пишете в youtube : Антипропаганда — анализ сюжета Михаила Леонтьева о сенсационном спутниковом снимке ... и всичко е обяснено.
  • 23 Bandera uber ales

    1 0 Отговор
    Цэй снимок кремлевская подделка, шоб уничтоже нашу бандеровскую волю к демократию! Едина крайна цэ Ливия! Буркина-Фасо с наме! Майдан победити! Украйностан Пэрэможе!
  • 24 Фама

    1 0 Отговор
    Все кто против России и Путина можете только нам от**сать. За българите които са срещу Русия ви съветвам да направите същото.
  • 25 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Десислава Димитрова":

    "През 2001 г. полет 1812 на "Сайбириън еърлайнс" е свален от украинската армия над Черно море, като в крайна сметка Киев признава за направената грешка. Самолетът е свален от ракета тип С-200, изстреляна по време на учения на Кримския полуостров. Полет 1812 е пътувал от Тел Авив към Новосибирск и всичките му пътници загиват. След трагедията Украйна забрани ученията с ракети от сериите С-200, С-300 и системи "Бук" за седем години." - За Десито /Стоян/, без да си задава въпроси...

    Коментиран от #26

  • 26 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Монго":

    украйна свалила самолет заради грешка е едно,друго е украински боен самолет умишлено сваля пътнически без причина.
    тва че го свалиха сепаратистите е ясно,те свалиха и огромен брой украински бойни самолети и както става при тях пили и недовидели.
    украинската пво не е сваляла самолети щото бунтовниците нямат такива ,а и един подобен акт противоречи на цялата украинска политика до момента.та не виждам причина украинците да свалят боинга,а и до днес ни един анализатор не е дал такава.

    Коментиран от #27, #28

  • 27 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "Десислава Димитрова":

    https://www.youtube.com/watch?v=OP-ILBNwO6A
    голям маитап както се и очакваше.вижте облака взет от гуглето през 2012 ,типично руска работа!
  • 28 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Десислава Димитрова":

    Да бе верно, как не се сетих . Гръмват украинците самолет-"Опааа, грешка, извинявайте..." и случая приключва. Гръмват сепаратистите /евентуално/ самолет, и се почва...Нещо аршините ми се струват различни. Амо кой съм аз да правя изводи, за това си има американска администрация и в частност Десислава Димитрова /Стоян/. Ох добре, че са те за да знам къде е "правдицата"...
  • 29 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор
    добре,защо украински самолет ще свали малаазииския боинг?при сепаратистите е ясно,свалят украински самолети ,объркват се и свалят граждански.

    Коментиран от #31

  • 30 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ituriel":

    Като я любиш пътувай натам национален предател, защото пътят на България е в противоположна посока. Внимавай само от силното насрещно течение /емигриращите руснаци/ да не те завлече към гнилия Запад.........
  • 31 Хрисофор Карамфилов

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Десислава Димитрова":

    Мога да ти дам един пример от 2-рата световна.В началото САЩ не участват с армия в Европа.Помагат на Англия с конвои и доброволци,но това е недостатъчно.Общественото мнение на американските граждани е било твърдо против военна намеса ,за неутралитет,дори и симпатии към Хитлер.Какво се прави.Англиѝска подводница боядисана и направена да изглежда като немска,изплува пред доковете на Бостън и изстрелва няколко торпеда,щетите са минимални,но отзвукът е оглушителен за Америка.Средствата за осведомяване направо избухват Америка е във воѝна. Общественото мнение се завърта на 180 градуса,а пред пунктовете се извиват дълги опашки от доброволци,да участват във воѝната срещу Хитлер.Естествено ние научаваме това след като са минали десетки години.

    Коментиран от #32

  • 32 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Хрисофор Карамфилов":

    карамфилов ,пиленце,изби рибата отново ей.знаеш много добре за познанията ми по история ама си пробваш.немските подводници потапят американски кораби от началото на войната карамфилов,та е нямало нужда да се боядисват англииски.немците стигат до там, че стоят в американски води ,влизат чак до американските пристанища,но не това е причината за влизането на сащ във войната ,а нападението на японския флот,след този акт забележи не сащ обявява война на германия,а обратното германия обявява война на сащ 3 ри дни след като американците са обявили война на япония.пак повтаряш историята от вица с компютрите за япония ,дето се оказали компоти и не сме ги изнесли ,а са ни ги върнали!
    дори обаче да приемем идеята ти ,има няколко недооценени от теб момента.
    първия ,европейското и американското мнение и без падането на самолета са силно проукраински.демек няма нужда от този акт европа и америка и без него ще сторят същото ,което се случва и след него.и второ карамфилов ако информацията излезе наяве ,както става обикновенно в този технически свят и се окаже, че е дело на украинците ,те биха се компрометирали сериозно,риска за което не си струва.третото е че украйна се управлява от хора с проевропейска визия и ценности и те не биха постъпили така,това се вижда в цялата военна кампания.
    погледнато логически всички пътища водят към руските терористи ,които са орел ,рак и щука сбирщина от кви се сетиш ,но въоръжени и свалящи самолети непрекъснато в района дето падна и бои
  • 33 Хрисофор Карамфилов

    1 0 Отговор
    Стояне,гугутко,прекалено си пристрастен за да можеш да мислиш,трезво,дори и да поназнаѝваш нещо.Дадох ти пример как се настроѝва обществено мнение ,и как се изработва повод за воѝна която населението не желае ,а управляващите искат.Когато Хитлер напада Полша,освен Франция и Англия,воѝна на Германия обявяват Канада,Австралия,Индия,Нова Зенландия,все англо-саксонски колонии,без САЩ.Към Англия поемат конвои от съюзнически кораби ,а не кораби под американски флаг,корабът е такъв под какъвто флаг плава.Тоест Хитлер не е нападал американски флаг,и да не е луд да напада наѝ-мощната държава. За това се търси и повод.Хитлер до обявяването на воѝната 4 дни след нападението над Пърл-Харбърт пази неутралитет,но може и да е ставало грешка ,лоша видимост бурно море.А американският президент много по рано заповядва да се стрелят гегмански плавателни съдове.Едва на 15 януари 42 Диониц заповядва да се потапят американските кораби.Препоръчвам ти за домашно да прочетеш,Чърчил,Хитлер и ненужната воина на Пат Бюканън.

    Коментиран от #34

  • 34 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "Хрисофор Карамфилов":

    благодаря ще я прочета,но фактите са такива дето ти казвам,а америкаснките кораби си пътуват под американски флаг в конвоите и са потапяни като такива преди началото на войната ,това пак са факти и войната я обявява германия на америка ,което изключва американското обществено мнение пак факт.демек няма нещо дето да съм излъгал в твърденията си,но при теб работата не се връзва.възможно е все пак да има някъкав саботаж ,подобно на този извършен от мафията с цел преекспониране на способностите и за опазване на американските пристанища с което е целяла освобождаването на чарли лучано.ето ти първия американски военен кораб потопен от германска подводница плаващ под американски флаг. http://olt-z-s.livejournal.com/44226.html
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания