Last news in Fakti

4 Юни, 2015 13:11 661 0

Меркел и Обама ще се срещнат в градчето Крюн

  • ангела меркел-
  • барак обама-
  • г-7-
  • среща

Преди срещата на Г-7 в замъка Елмау, Бавария, германският канцлер Ангела Меркел и президентът на САЩ Барак Обама ще се срещнат за двустранни разговори в баварското градче Крюн, съобщава ДПА.

Агенцията се позовава на германски правителствени кръгове. Крюн е град в района на Гармиш-Партенкирхен близо до германо-австрийската граница.

Разгорите между Меркел и Обама ще се състоят в неделя преди обяд. Срещата на държавните и правителствените ръководители на Г-7 ще започне в неделя след обяд и ще завърши в понеделник.

Междувременно палатковите лагери на протестиращи срещу Г-7 в Гармиш-Партенкирхен продължават да се пълнят. До този момент между 250 и 300 души са вдигнали палатки. Палатковият лагер е за 1000 души. Както Факти.бг вече писа община Гармиш-Партенкирхен първоначално забрани изграждането на палатковия лагер, но по-късно административният съд в Мюнхен отмени забраната, съобщават германските медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: