Last news in Fakti

11 Юни, 2015 10:50 2 228 14

Русия прави военни учения в Приднестровието

  • приднестровие-
  • русия-
  • военни учения-
  • авиация

Групировката от руски войски в Приднестровието ще проведат военни учения по отразяването на въздушен удар от условен противник, съобщава РБК.

От съобщение на пресслужбата на руското военно министерство става ясно, че в рамките на ученията руските войски ще тренират отразяване на атака на низколетящи изтребители Су-25 и бойни хеликоптери Ми-24.

Новината за военното учение идва ден след решението на губернатора на Одеска област Михаил Саакашвили да разпореди затягане на контрола на границата с Приднестровието, за да се пресече трафика на престъпност, наркотици и оръжие.

В края на май украинският парламент – Рада, денонсира споразумението за транзита на руски войски през Украйна за Приднестровието. .


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 агерсорите вън

    1 1 Отговор
    А най-разумното е руските войски да се върнат в Русия.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 агресорите вън докрай

    1 0 Отговор
    И американските също!!
  • 3 европеец

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "агерсорите вън":

    "руските войски в приднестровието" всъщност не са "руските войски", а МИРОТВОРЧЕСКИ СИЛИ, настанени там с резолюцията на ООН. ако те си тръгнат, трябва да дойдат миротворци от някоя друга държава
  • 4 реформатор на деформаторите

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "агерсорите вън":

    Още по- разумно е американските войски, разпалващи и участващи в конфликти по цял свят да се приберат в Щатите. Така САЩ ще станат най- гъсто военнонаселената страна. А и човечеството ще си отдъхне от тези "миротворци". Защо се сещам за Косово и още 70 държави не знам?

    Коментиран от #5

  • 5 FCK

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "реформатор на деформаторите":

    Аз пък се сещам за собствената ми родина окупирана за 45 г. от руснаците и теглеща бремето на постсоциализма вече 25 г. Същото и за половин Европа, както и износ на "социалистически революции и народна свобода" в Ю. Америка, Азия и Африка довело до унизително изоставане на тези държави от цивилизования свят. А най-пресен случай е анексията на Крим и съсипването на Украйна, което тече в момента, само защото страната не искала да се съобразява с руските интереси и да участва в жалкия Евразийски съюз. Любопитен и интересен факт е, че най-силните и развити във всяко отношение държави в света не са имали руско влияние през последните 70 години, а най-зловещата диктатура (Северна Корея) е по руски образец. И като погледнем Южна Корея, която е под американско влияние вече над 60 г. и я съпоставим със северната част за разумните хора е повече от ясно кой кой е на този свят! Същото важи и за Западна Европа, Япония, Тайван, Канада, както за всички нормални държави които са имали или имат американско влияние след ВСВ!

    Коментиран от #6

  • 6 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "FCK":

    Обясни им бавно на нашите тролове копейкаджии, че да го схванат!

    Не очаквай да отговрят, най-много някой от тях да се престраши да се опита да смени темата.
  • 7 да ама не

    0 0 Отговор
    най развитите държави за последните 70 години от империи станха джудежта великобритания за последните 7 години си увеличи дълга колкото го е увеличала преди това за 100 години, германия пеата собствени евро, великобритания печата, и америка печата и пак затъват в дългове, а япония въпреки че бакат денонощно и спят и живеят в апартманети като пощенски кутии пак са задлъжнели за много поколения напред, и затова някой ни внушва че били развити най големите открития са били направени от китайци индиици , индиянци, запада ги еоткраднал без да плаща ноу хау за тях, и тогава е почнал да се развива.
  • 8 ссс

    0 0 Отговор
    аз пък се сещам за родината ми вече 25 грабена от американски и ес корпорации.. и ни докараха до просешка тояга

    за съжаление тази съдба я чака и украйна май

    Коментиран от #12

  • 9 сссс

    1 1 Отговор
    сещам се че при ссср нямаше руски воени бази в бг

    сещам се че сега има 4 безплатни американски бази у нас

    сещам се че 4етирете ни златни мини ..елаците мед.челопеч, мдк пирдоп , и арубис ..се грабят на концесия от дънди прешас и ни плащат 0,75 % концесия ..

    сещам се че продадените тецове със заробващи договори на американците ни изтърбушиха джобовете .. и сега пак ще дига тока боко ама няма да намали договорите като цена з аизкупуване към американците

    сещам се че реформите на ес съсипаха земедлието и ядем немскидомати пасмасови и чесън от египед

    а центаджиите за други неща се сещат

    Коментиран от #10

  • 10 ззззззз

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "сссс":

    Цяла България беше безплатна база и златна мина на рашките 45 г. - насилиха ни да им копуваме комбайните, колите и телевизорите и какво ли не, за да си помпат тяхната икономика. След войната и "освобождението" окрадоха националния трезор и архив, изнасяха с вагони всичко ценно, хранехме години окупаторската им армия, във всяка институция имаше кабинет с техни хора - направо 16-та република, само дето беше неофициално, ........... Няма какво да изреждам, никой не е нанасял повече щети на България от руското племе. Дано това да е било за последно!

    Коментиран от #11

  • 11 ааа

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "ззззззз":

    След воѝната,ако не беше тази армия сега щеше да говориш на гръцки или сръбски,по плана на страните победителки.Изнасяхме с вагони консерви и зарзават и получавахме трактори комбаѝни ,рафинерии,аеци,тежко машиностроене,кораби,и всякаква военна техника,400 боѝни самолета сега не можем да купим и 2бр. от новите ни стопани.Сега сме 6 800 000 по данни на ЦРУ ,или толкова колкото сме били 1946г. За 25г. 22% от населението го няма,счупихме рекорда за наѝ-бързо изчезващата нация.55% от българските маѝки,българският не им е роден език.Никоѝ никога не е нанасял повече щети на България от тези последни 25г. Изчезнахме пич,още малко няма ни.
  • 12 бербериан

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ссс":

    Американците не са те докарали до просешка тояга! Докарало те е нашето продажно и алчно правителство! Докарало те е собственото ти безхаберие и липса на инициативност. Докарало те е това, че нямаш кураж да казваш истината в очите! Защото си стадо. Бъди лидер и индивидуалист, стой зад принципите си, отстоявай позициите си. И ще имаш пари и уважение.
  • 13 въпрос

    0 0 Отговор
    Абе защо пушат толкова тези? Да не ги карат с крадената нафта от БДЖ? Или са им махнали DPF само хардуерно....
  • 14 сссс

    0 0 Отговор
    точно така под диктовката на сащ и ес..реформите реформите реформите ..кои реформи които ни докараха до страна от 3-тия свят ли