11 Август, 2015 19:59 2 002 6

Отломки от ракета около катастрофиралия Boeing от полет MH17

  • самолет-
  • boeing-
  • mh17
Отломки от ракета около катастрофиралия Boeing от полет MH17 - 1
Снимка: АР/БТА

Отломки от ракета ракетна система „Бук” са намерени в района на катастрофиралия на 14 юли 2014 г. пътнически самолет Boeing на Malaysia Airlines край украинския град Донецк. „Намерените елементи представляват особен интерес за следователите, които водят разследването, тъй като могат да помогнат да се намери отговор на въпроса кой е виновен за катастрофата на Boeing-а. Съвместна следствена група се опитва да установи произхода на тези елементи. На този етап може да се направи изводът, че е налице причинно-следствена връзка между намерените отломки и падането на машината”, казва Сара Ферн, представител на Агенцията по безопасност на Холандия.

„В окончателният доклад (бел. ред., който се очаква да бъде готов и публикуван в началото на октомври) ще се съдържа информация за намерените отломки”, съобщиха от Агенцията по безопасност на Холандия.

Пътническият самолет Boeing 777 на Malaysia Airlines извършваше полет от Амстердам за Куала Лумпур на 14 юли м.г. и падна в района на Донецк. На борда на самолета от полет MH17 имаше 283 пътници от 10 държави и 15-членен екипаж. Основната версия е, че самолетът е бил свален с ракета „земя-въздух” или „въздух-въздух”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптор

    0 1 Отговор
    О да! След 1 година и нещо "намират" отломки от БУК. То за това време колко могат да се повредят, променят и нагодят "доказателствата"... Ужас! 3та Световна война се пържи в момента... Внимавайте какво си пожелавате! Като някой го притискаш към стената прекалено дълго време, той се навива като пружина и в случая с Русия, ответния удар е гарантиран!

    Коментиран от #2, #3, #4, #5, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мока

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "раптор":

    Вие е по-убаво да не философствате много - Защо ли ? Еми защото цял живот се правите на простаци са изведнъж почнахте да се опитвате да философствате - Пружини, Фашисти, Еврей .....
  • 4 сссс

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "раптор":

    пружинката, пружинката малиииии и ко ша прайм кът са отвори пружинката... това твоето не е коментар, а типично рускд-трололизашко разсъждение
  • 5 ротпар

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "раптор":

    Що не изкоментираш това:

    "Зенитна ракета 9М38 или 9М38М1 от самоходен комплекс „Бук-М1“ е причина за гибелта на 298 души на сваления на 17 юли 2014 г. Boein на Malaysia Airlines над Източна Украйна. Това се съобщава в доклад на руският военнопромишлен концерн „Алмаз-Антей”."


  • 6 стратокастър

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "раптор":

    Проблема на свитата пружина е че когато седи прекалено дълго свита просто не се разтяга !За сега Русия е в това положение-скапана икономика,срив на рублата, ниски цени на петрола,война в Украйна ,международна изолация.....!