Last news in Fakti

6 Септември, 2015 15:51 1 051 2

Канцлерът на Австрия иска извънредна среща на ЕС за бежанската криза

  • австрия-
  • канцлерът-
  • ес

Той заяви, че приемането на хиляди имигранти в Австрия е само временна мярка

Канцлерът на Австрия иска извънредна среща на ЕС за бежанската криза - 1
Снимка: AP/БТА

Канцлерът на Австрия Вернер Файман предложи провеждането на извънредна среща на ЕС, посветена на имигрантската криза в Европа, съобщи  thelocal.at.

Файман не спомена точна дата, на която може да се проведе срещата, но каза, че е възможно това да стане веднага след срещата на министрите на вътрешните работи на ЕС, която е насрочена за 14-ти септември.

В същото време Файман заяви, че приемането на хиляди имигранти на австрийска територия е само временна мярка.

„Подoбна мярка няма как да бъде решение“, добави канцлерът на Австрия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Коста

    1 0 Отговор
    Да настаняваш икономически авантюристи е като да гасиш пожар с бензин. Разнася се слухът, че има голяма далавера и пристигат още орки. Човекът е бежанец до първата сигурна държава. И защо не бягат в държави, където се говори арабски и ислямът е традиционна религия?
  • 2 цивилизация

    0 0 Отговор
    Да пРиемаш хора без документи на своя територия, без документи не е много разумно,защото ако това бяха хора, които искат да се развиват в Европа, щяха да носят всякакви документи за завършено образование за да може да се реализират. Явно е че идват за помощи и затова отиват към Германия. А ако просто не са ходили на училище защото има и такива случаи, как ще накараш човек, който не може да пише на своя език - да научи нашия. Не живеем в цивилизован свят за да се показваме като изключителни хоманисти, все пак пРеди всичко трябва да гарантиращ спокойствието на своя народ. Живеем в свят, в които човечността се наказва. Мисля че събитията на остров Лесбос и на Унгарската гара го доказват, ако бяха толкова нуждаещи се едва ли щяха да хвърлят водата и храната която им дават.
Новини по държави: