Last news in Fakti

18 Септември, 2015 15:45 1 559 18

Русия ще обмисли изпращането на войски в Сирия

  • русия-
  • сирия-
  • войски

Това ще стане ако от Дамаск изпратят подобно запитване

Русия ще обмисли изпращането на войски в Сирия - 1
Снимка: AP/БТА

Русия ще обмисли евентуално изпращане на войници в Сирия, ако Дамаск поиска това.

Това бе заявено от говорителя на руското президентството – Дмитрий Песков, цитиран от ABC. “Ако такова запитване пристигне, ние ще трябва да го обсъдим и обмислим“, заяви Песков.

Това изявление идва, след като през вчерашния ден външният министър на Русия Сергей Лавров призова САЩ да включи сирийското правителство като партньор в борбата срещу групировката Ислямска държава. В същото време правителството в Дамаск обяви, че ще отправи искане за изпращането на руски войски,ако това се наложи. От там добавиха, че на този етап в Сирия не се бият руски войници.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    1 1 Отговор
    Лавров нещо го бие съчмата,след като призовава Америка да признае за "партньор" руската марионетка и верен клиент на Москва относно покупка на руско оръжие Башар Асад!Най-вероятно янките ще се дръпнат тактично и ще оставят лудите рашъни да се набутат в един ВТОРИ АФГАНИСТАН,като този "втори фронт" успоредно с Украинския и жестоките икономически санкции ще съборят неминуемо Путин от трона.

    Коментиран от #3

  • 2 Сульо

    1 1 Отговор
    Руснаците могат да разпердушинят ислямската държава за нула време като стой и гледай. Никакъв втори Афганистан няма да има.
  • 3 незнайко

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Путин няма да бъде съборен, защото все повече хора по света разбраха що за стока са американците.

    Коментиран от #4

  • 4 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Аве Незнайко,НЕЗНАЙНО ЗАЩО колкото повече хора по света разбират "що за стока са американците",толкова наплива към САЩ се увеличава ?!!Е как пък няма и 1/ЕДЕН/ емигрант към Рукия?А да...оня американския разузнавач-предател-от ЦРУ ли беше или от ФБР,но той е там НЕ ДА ЖИВЕЕ,А ДА СЕ КРИЕ:)

    Коментиран от #5

  • 5 Рачко Пръдлето

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Има много имигранти в Русия, само украинците са към 500000, но ти няма как да знаеш това с промитото си мозъче.

    Коментиран от #6

  • 6 непромито мозъче

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Рачко Пръдлето":

    Ако има и са толкова колкото казваш това са си руснаци бягащи от конфликта с Украйна. "onq s konq" говори за цял свят отиващи там да работят, въртят бизнес и учат. Като семейството на един от основателите на Гугъл - Сергей Брин. Щото ако родителите му бяха останали в жалката Русия нямаше и да сънува това, което в момента преживява! Емиграционна вълна от щатите към която и да е точка на света няма и не е имало. А рашките с възможности се изнесоха, а ефекта от това е видим и у нас...........
  • 7 Бай хой

    0 1 Отговор
    То голямата работа да отидеш в сащ. Ще работиш като малоумен, ще получаваш голяма заплата, която обаче ще стига едва да тки покрива разходите и когато се износиш идва следващата заблудена овчица. Поне един не съм видял да се завърне в България с пари от там. Жалко че така експлоатират залъганите мозъци и след това на борсата.

    Разбира се такива като деси-стоян, ани, коняра и дошко не са им нужни. Те са им нужни тук и затова отделят по някой и друг сребърник да дезинформират.
  • 8 onq s konq

    0 1 Отговор
    Хойо сан!...Имам ли вид на човек който чака на "американски сребърници"?Имам ли вид на човек,КОЙТО ИЗОБЩО РАБОТИ?И понеже ще си помислиш със семплия си мозък че съм безработен ще ти поясня,че НЕ МИ СЕ НАЛАГА ДА РАБОТЯ:)Надеюсь что понял меня,но мои слов не хорошие для тебя-сожолею и будь щастлив!

    Коментиран от #11

  • 9 европеец

    0 0 Отговор
    егати коментаторите! вие да не живеете в 1970?!
  • 10 Гост

    0 0 Отговор
    Кисело е гроздето, нали? Да, има глупаци които харчат всичко което изкарат, има хора които се връщат след 10 години обезпечени за цял живот, а има и такива които никога не се връщат (свикнали на по-лошото явно). Главната разлика е, че там се чувстваш спокоен, няма обири, няма джигити, не се притесняваш, че ще останеш без работа и т.н.
  • 11 Сконфуций

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Така и така не работиш, поне се ограмоти малко. Опитваш се да пишеш на руски, еми не ти се отдава-"сожолею"..., първо думата не се пише така и второ в този израз, в който я използваш се употребява друга дума. Притежанието на кон, нафтова печка и кърища не са достатъчни за да си нещо повече от илитерат.

    Коментиран от #17

  • 12 раптор

    1 1 Отговор
    По принцип не е работа на Русия... Какво ни интересува? Една бедна страна, на която се полага 0,4% от износа на Русия. Ако интересите на Русия се определят в меркантилност, и най-неукия икономист би решил, че не си струва заниманието. Особено след като мощния натиск от страна на САЩ спрямо Русия започна още през 2010-2011... Някой ще каже - бази мази... И кво? Понеже базата в Сирия ще изравни положението спрямо САЩ! Една база на фона на 200 на САЩ! Пак не излизат сметките! Имаме инвестиции за 20млд. в Сирия... Е хубаво! Какво са 20 млрд? Един средностатистически руски олигарх... Пак не излизат сметките! Сметката е, че ни писна американците да раздават акъл! Ако ще и на загуба, но нашите хора няма да ги оставим!

    Коментиран от #13

  • 13 Juliy

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "раптор":

    Писнало е на теб и онези които като глутница псета вървите винаги след някой като Путин/ без значение дали е Ленин,Сталин,Брежнев или някои друг мъдър и талантлив кадър на КПСС/.
    Когато Русия влезе в Афганистан СИГУРНО И ТОГАВА ГОРЕЩО ПОДКРЕПЯШЕ ОФИЦИАЛНАТА ДОКТРИНА.
    Сигурен съм ,че одобряваш и потушаването на Пражката пролет, на въстанието в Будапеща през 1956 година и един куп международни издънки на Кремъл.
    Що не ти писна, че Русия а подкрепя режима в Сирия ,което е и причината за сегашната трагедия там.
    ЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА ТИ ПИСНЕ ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА С ТОЛКОВА НИСЪК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА МНОГО ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА.
    Кои са тия вашите хора в Сирия ?!
    Сирийците избягаха от страната си и случайно някои от тях да ви припозна като приятели и да поиска убежище в Русия!!!
    Тепърва много ще страдате, ама много щото цените на газта и петрола дето ни ги пробутвахте на двойни и тройни цени се сринаха и икономиката на Русия официално се свива с 5% тази година, догодина ще са 10% .
    Накрая ще гризнете дървото както беше казал чичо Реигън ,че ще ви накара да ядете приклади на пушки.Сега пак ще се повтори същото.
    Жалкото е ,че руският народ ще понесе отново всичките тия простотии сътворени от хората около Путин, а ма теб това не те интересува!
    Интересували те ,че продължителността на живот в Русия е ниска,че алкохолизма е масов, че има огромен брой наркомани!!!
    Важното е да ни се правите на велики, но както вече писах ресурсите са изчерпани.

    Коментиран от #14

  • 14 Той

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Juliy":

    Смени рецептата.

    Коментиран от #15

  • 15 Juliy

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Той":

    Истината боли!
    Пак ще гризнете дървото както в Афганистан.
    Тогава напълнихте гащите и великия и нерушим СССР се разпадна.
    Така, че си подготви хапчета щото сега пак ще е същият дрян!

    Коментиран от #16

  • 16 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Juliy":

    То май в момента някой друг стадтно го е загризал дръвцето в афганистан и затова една голяма част от бежанците са афганистанци. Ама как да признаят че бягат от хамериканската демокрация-терор.
  • 17 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Сконфуций":

    Дали съм "илитерат","иматемат" или "итарикат" няма никво знач в случая и говоримия и писмения ми "чукотскоруски" ме устройва напълно.Все пак за твое инфо ще ти поясня че няма руснак или простак,който да не ме е разбрал и не ми се прави на "изключение" плийз:)

    Коментиран от #18

  • 18 Сконфуций

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Perisansin, aklisiz insanin. Да ти го напиша и на друг език, който може да ти стане скоро време актуален земевладелецо, такъв си и такъв ще си останеш. "Всяко правило си има изключение и самото изключение определя правилото".
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания