Last news in Fakti

17 Април, 2016 19:50 2 597 0

Истински апокалипсис в Еквадор (СНИМКИ)

  • апокалипсис-
  • земетресение-
  • еквадор

Леки трусове и на Балканите

Истински апокалипсис в Еквадор (СНИМКИ) - 1

Броят на жертвите в Еквадор вече надхвърли 230 души, съобщи The New York Times.

Рано тази сутрин страната беше поразена от земетресение с мощност от 7.8 по Скалата на Рихтер.

Истински апокалипсис в Еквадор (СНИМКИ)

Президентът Рафаел Корея отмени планирано посещение в Европа и обяви извънредно положение в страната. Ранените са над 570 души. Загинали са 233 души.

Истински апокалипсис в Еквадор (СНИМКИ)

Срутила се е контролната кула в летището Ел Манта. Има все повече информации за затиснати хора под разрушени сгради. Тревогата за образуването на цунамита вече е преминала. Спасителните акции продължават. Страната беше засегната и от вторични трусове. Един от тях със сила от 5.6 по Скалата на Рихтер.

Истински апокалипсис в Еквадор (СНИМКИ)

Според Европейския сеизмологичен център в последните часове трусове са засегнали Турция, Гърция и Босна и Херцеговина. Те са били със сила от малко над 3 по Скалата на Рихтер.

Истински апокалипсис в Еквадор (СНИМКИ)

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА