Last news in Fakti

5 Юни, 2016 22:09 2 409 3

Какво причинява наводненията във Франция и Германия?

  • наводненията-
  • причинява-
  • франция

Своето мнение сподели виден британски метеоролог

Британският метеоролог Найджъл Арнел посочи естествените причини за бурните дъждове, довели до рекордни наводнения в Германия и Франция, съобщи New Scientist.

Ученият от университетът в Рединг обясни, че причината за бурните дъждове е природно явление, известно в метеорологията като омега – блок. Явлението допринася за появите на области с ниско атмосферно налягане над райони, където впоследствие се нивата на валежите рязко се повишават.

Според Арнел глобалното затопляне ще допринесе за задържането на повече вода в атмосферата, чието следствие вдигане на нивото на валежите в някои области и повишаване на сушата в други. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nemoje taka

    2 0 Отговор
    ...където впоследствие се нивата на валежите рязко се повишават.
  • 2 петко

    0 0 Отговор
    ...вода в атмосферата, чието следствие вдигане на нивото на валежите...
  • 3 Ala Bala

    0 0 Отговор
    "БРИТАНСКИЯТ МЕТЕОРОЛОГ Найджъл Арнел ПОСОЧИ ЕСТЕСТВЕНИТЕ ПРИЧИНИ (!) за бурните дъждове, довели до рекордни наводнения в Германия и Франция, съобщи New Scientist.
    УЧЕНИЯТ (!) от университетът в Рединг обясни, че ПРИЧИНАТА ЗА БУРНИТЕ ДЪЖДОВЕ Е ПРИРОДНО ЯВЛЕНИЕ, известно в метеорологията като омега – блок. Явлението допринася за появите на области с ниско атмосферно налягане над райони, където впоследствие се нивата на валежите рязко се повишават".
    --------
    "...Посочи естествените причини..."!!!???
    Пълни глупости (измислици, хипотези)! Ала-Бала! Единствено на това са способни "учените" на материалистичната "наука"!
    А кой поражда тези "естествени причини" или "омега-блок"? Тези "учени" са неспособни да проумеят, че природата е проявление във физическия свят на духовни същества, невидими за физическите човешки сетива и невъзприемаеми за апаратите и машините, изработени от физическа субстанция, че в природата няма причини, а само следствия от духовни причини. Поради това тези "учени" не могат да знаят нищо и за материалния свят, защото не знаят как Духът действа в материята. Материята е само инструмент за еволюция на Духа! Тези "учени" отричат духовната същност на човека и Вселената (Бога) и са АБСОЛЮТНИ алабалисти!!! Те са завършени фантасти! Не са способни да проумеят истините в Науката за Духа, Антропософията, нито дори се опитват да ги прочетат в нея. Отричайки Христос, те се обричат на АБСОЛЮТНА тъпота, защото познавателните сили идват в човека от Христос, при това не в и чрез главата, а в и чрез сърцето! Свидетели сме на ужасяващ духовен упадък на човечеството, водещ единствено в преизподнята!
    А когато човек не знае къде отива, той никога няма да стигне! Този "път" на материалистичните "учени" "води ЕДИНСТВЕНО в АПОКАЛИПСИС!!!
Новини по държави: