24 Юни, 2016 16:18 1 157 0

Сандърс: Да, ще гласувам за Хилъри

  • сащ-
  • хилъри клинтън-
  • бърни сандърс-
  • президентски избори-
  • демократи

Сенаторът от Върмонт обяви, че ще направи всичко възможно да спре Доналд Тръмп

Сандърс: Да, ще гласувам за Хилъри - 1
Снимка АП/БТА

Хилъри Клинтън спечели един важен глас в надпреварата за Белия дом, след като опонентът й от Демократическата партия - сенатор Бърни Сандърс заяви, че ще гласува за нея в президентските избори през ноември, съобщи Си Ен Ен.

Двамата се съревноваваха за номинацията на Демократическата партия, която бившият държавен секретар спечели този месец.

Сандърс, който се самоопределя като социалист, заяви пред MSNBC, че ще направи всичко по силите си, за да бъде победен евентуалният кандидат на републиканците, Доналд Тръмп.

"Въпросът в момента е да направя всичко, за да победя Доналд Тръмп. "Мисля, че ако бъде избран за президент, той ще бъде катастрофа за тази страна по толкова много начини”, заяви той.

Сенаторът от Върмонт обаче не обяви ясно, че слага край на своята президентска кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА