19 Октомври, 2016 21:04 1 638 5

"Нормандската четворка" (Снимки)

  • нормандска четворка-
  • среща
"Нормандската четворка" (Снимки) - 1
Снимки: БТА/АР

Четиримата лидери - Ангела Меркел, Владимир Путин, Франсоа Оланд и Петро Порошенко имат все по-редки срещи в т.нар. "Нормандски формат". Последната такава беше в Париж преди година.

 

"Нормандската четворка" (Снимки)

"Нормандската четворка" (Снимки)

"Нормандската четворка" (Снимки)

"Нормандската четворка" (Снимки)

 

"Нормандската четворка" (Снимки)

 

"Нормандската четворка" (Снимки)

 

"Нормандската четворка" (Снимки)

 

"Нормандската четворка" (Снимки)

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    На срещата има само един лидер, само един е способен да взима самостоятелни решения. И само той си знае какво прави там с лица, от които не зависи нищо. Може би се надява да им налее акъл в кухите картуни, но това едва ли може да стане. А потрошенко най-вече ще е лидер - от тримата лъзгачи, тоя е най-жалкия.

    Коментиран от #2

  • 2 Kcaniba

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "кроко":

    Точен коментар!!!
    На поросенко са му и сложили по тясната задна вратичка, та да изпълзява като червей от там))))
  • 3 дасдасд

    0 0 Отговор
    Само да ви кажа, че Порошенко е с Български корени. И аз не го харесвам, но го уважавам като президент и човек с български корени. Моля имайте малко уважение към такива хора. Не пишете коментарите си въз основа на някаква пропаганда, която сте прочели. Абстрахирайте се от мненията на другите за 3-ти лица. Пишете от ваш опит и по ваше мнение. Никой от вас няма информация за Порошенко какъв е в действителност.

    Коментиран от #5

  • 4 Картър

    0 0 Отговор
    Ми не е българин, ако и баща му да е такъв и да е учил в начално българско училище. Фамилията на майка му е Валцман и не е славянка. Та Петро е мега тъпо и крадливо олигархче на чиято съвест лежат стотици хиляди избити и разфасовани за органи руси. Дедите на петровите жертви са спасили бабата на Петро от фашистки концлагер и сега той им се отблагодарява... МЕРЗОСТ НА ПУСТОТАТА!
  • 5 бит потрошенко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "дасдасд":

    Само и без да ни казваш, можем да си направим сметката какъв е потрошенко като човек, имайки предвид че дойде на власт след кървав преврат, организиран от същите, които плащаха за протестите зрещу Орешарски. И като има предвид кой и как дойде на власт след Орешарски, мисле че не е трудно да се досетиш какво представлява потрошенко. А дали има български корени или не, не виждам какво общо има, защото у нас има българи, по-големи боклуци и от потрошенко!
Новини по държави: