Last news in Fakti

20 Ноември, 2016 22:03 2 237 3

Най-големият самолет кацна принудително

  • домодедово-
  • а380-
  • emirates

Самолет на авиокомпанията Emirates беше принуден да кацне аварийно на московското летище „Домодедово”. Полет ЕК226 е извършвал полет от Сан Франциско (САЩ) за Дубай (ОАЕ). Причината за извънредното кацане е, че 70-годишна пътничка се е почувствала зле. След кацането тя е била хоспитализирана.

Самолетът е кацнал в 16.33 ч. местно време (15.33 българско време). Към 23.00 часа московско време самолетът все още не е излетял от Домодедово, сочи справка във Flightradar24.com. Планираният час е това да се случи в полунощ московско време.

На същото летище със същата авиокомпания имаше и друг инцидент в рамките на днешния ден. Пътник, заявил за взривно вещество на борда на самолета, извършващ полет от Москва за Дубай, е бил и арестуван за 10 часа. Самолетът е претърсен и не е намерено взривно вещество.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мими

    0 0 Отговор
    Кажете какво и се е случило на жената де,повече подробности.
  • 2 66666

    1 0 Отговор
    За 30 години авиокомпания Emirates няма нито един инцидент.
  • 3 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    ДО 66666, ДА ЗАЩОТО ТАМ Е ПАРАТА ,ПАРАТА ГОЛЯМАТА !КУПУВАТ НАЙ- ДОБРОТО !!!