Last news in Fakti

5 Декември, 2016 08:14 2 711 0

Какви са версиите за убийството на българската студентка в Ню Йорк?

  • студентка-
  • българска-
  • ню йорк

Предполага се, че 20-годишното момиче е станало жертва на катастрофа, а виновният шофьор е избягал

Полицията в САЩ работи по няколко версии за смъртта на 20-годишната българска студентка, която беше намерена мъртва в Ню Йорк, съобщи Нова Тв.

Предполага се, че 20-годишното момиче е станало жертва на катастрофа, а виновният шофьор е избягал. Има версия, според която не става въпрос за катастрофа, а за убийство, което е станало някъде другаде. Вероятно също е причинено от катастрофа, но тялото е било преместено или изхвърлено на магистралата, където е намерено.

В петък вечерта за последно Стефани е видяна да влиза в общежитието, където живее нейният приятел – 19-годишен испанец. Около 2.00 часа през нощта нейна приятелка получава странни SMS-и от българката, в които тя казва, че иска да се поразходи и ще отиде да си купи сладолед.

Родителите и полицията подозират, че съобщенията са изпратени от човека, който я е убил. Телефонът й е открит на няколко пресечки от мястото, където е открито тялото.

Какво точни се е случило със Стефани тепърва ще се установява. Очаква се пресконференция от кмета и шефа на полицията. Според съдебните лекари смъртта е настъпила вследствие на силен страничен удар в областта на главата. Момичето е починало от сериозен кръвоизлив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА