22 Януари, 2017 19:49 3 550 7

Тръмп отклони покана на Русия и Турция

  • доналд тръмп-
  • среща-
  • астана

Без американска делегация в Астана

Тръмп отклони покана на Русия и Турция - 1
Снимка: БТА/AP

Новият президент на САЩ Донадл Тръмп е отказал да прати делегация на преговорите за мира в Сирия в Астана, съобщи „Индипендънт“.

Русия и Турция официално поканиха делегация на САЩ на преговорите. На тях обаче ще присъства само американския консул в Казахстан.

„САЩ са ангажирани с резолюция за сирийската криза чрез сирийски процес, който да доведе до по-спокойна Сирия. Като се имат в предвид церемонията по инаугурацията на новия президент и периода по прехода на властта, Вашингтон няма да изпрати своя делегация“, се казва в изявление на Държавния департамент.

Срещата в Астана започва през утрешния ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    4 22 Отговор
    Някой беше писал,че вече Русия не стои като наказана в ъгъла и да чака някой да я покани,А ТЯ РЕЩАВАЛА КОЙ ДА БЪДЕ ПОКАНЕН...Ами ето-решава и кани,ама се отзовават само чалми,А БАТКО ТО НЕМА?!!А на тия дето подскачаха като заклани кокошки и изпадаха в транс че светът "вече" е "Многополюсен" ще кажа,че ПОЛЮСИ МНОООГО,АМА ТОК ИМА САМО В НЯКОЛКО...За любопитните-Русия не е сред тях...:)
  • 2 Диди

    10 4 Отговор
    Кончо,днес си като,,телена четка,,много си строг към колегите.Що се отнася до празидентът Тръмп.Първото му външно посещение трябва да бъде в съюзническа държава,а кои са те..знаем.По протокол е така.А кога ще се срещне с Путин,няма значение,важно да се срещнат и по дипломатически да решат проблемите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Диди

    5 4 Отговор
    Имаш в предвид себе си....Почти винаги ,,русофили,,са тези,които обиждат и са вулгарни.Комплекси ли имате? Изпитвате трудност като нормални хора да общувате.
  • 5 Vasik Atanasova

    4 1 Отговор
    русия станаха съюзници с турция
    е това е ужасно грозно но икономично изгодно
  • 6 00000

    2 1 Отговор
    Голямото унижение на което беше подложен Обама-ти си говори пращай си външният Кери да спи пред кръмъл всеки ден на походно легло,а ние ще правим квото решим.Така и стана.Накря за още по голямо унижение след като приключи практически с целият близък изток -Русия покани САЩ -като наблюдатели -т.е.вие нямата думата и нищо не зависи от вас но може да сте слушатели.Поредното унижение.
  • 7 681 БЪЛГАРИЯ

    1 1 Отговор
    Ами правилно за какво муса тия цигански страни ! Турция с х.. ще превземат Русия ! Над 200 000 рускини са омъжени за рязани патлаци !