Last news in Fakti

23 Януари, 2017 19:44 1 299 3

Без напредък за мира в Сирия в първия ден от преговорите

  • сирия-
  • астана-
  • преговори-
  • мирни преговори

Преговорите продължават и във вторник

Без напредък за мира в Сирия в първия ден от преговорите - 1
Снимка АП/БТА

Без никакъв напредък приключи първият ден от мирните преговори между представителите на сирийските бунтовници и режимът на президента Башар Асад, които се провеждат в столицата на Казахстан, Астана.

„Срещите на нашата делегация приключиха за днес“, заяви един от делегатите на сирийското правителство, след като същото обяви говорителят на бунтовниците Яхуя ал Ариди.

Преговорите, които продължават и утре, бяха организирани от Русия, Иран и Турция, като в тях бяха поканени и Съединените щати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    3 6 Отговор
    Мдааа...в първия ден няма напредък,а за втория се очертава назадък.И беше писано тук възторжено,че светът "вече" е станал многополюсен и Русия пак "вече" не стои в ъгъла и да чака някой да я покани,а САМАТА ТЯ КАНИ НА ПРЕГОВОРИ!Ами Щатите не приеха поканата,нещо повече-ТЕ НЕ Й ОБЪРНАХА ДАЖЕ И ВНИМАНИЕ...и резултатът е налице!Соррри руски майни-тва е положението.

    Коментиран от #2

  • 2 а ся

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Еййй , момче . Да се черпиш по по малко !!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.