Last news in Fakti

12 Февруари, 2017 18:14 2 170 5

Мерил Стрийп отново удари по Тръмп

  • мерил стрийп-
  • актриса-
  • доналд тръмп

Тя го критикува по време на благотворително събитие

Мерил Стрийп отново удари по Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Мерил Стрийп отново отправи тежки критики срещу президента на САЩ Доналд Тръмп, съобщи „Чикаго Трибюн“.

Това стана по време на нейна реч пред правозащитна организация. Стрийп вече отправи критики към Тръмп по време на церемонията по връчването на наградите „Златен Глобус“. Самият президент пък заяви, че тя е „надценена актриса“. Стрийп отново говори за толерантността.

„Да, аз вероятно съм една от най-надценените актриси на моето време. Дано да оцелеем в този пълен с опасности момент. Ако опасният инстинкт за отмъщение на този президент не ни доведе до ядрена зима, ние ще можем да му благодарим. Той може да ни отвори очите колко крехка е свободата всъщност. Злото процъфтява, когато добрите хора не правят нищо. Фундаменталисти от всякакъв вид си разиграват коня. Трябва да се борим за себе си“, заяви Стрийп.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 американски гении

    15 4 Отговор
    Таз пък
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Куха лейка! That is all !

    6 4 Отговор
    Коя е Мерил Стрип, кой Боби Де Ниро, коя е Шея коя е Мадона, коя е Уди Голдбърг - Холивуд ! Милионери треперящи от очакваното повишаване на таксите на "мазните котараци" от новият президент. Иначе са кухи лейки. Де Ниро в речта си пред протестиращите имаше да каже три думи и той за всякоя от тях гледаше в листа. Думите: аз съм нюйоркчанин, аз съм американец, аз съм патриот. Три думи и трябваше да ги чета - трябва да е холивудско теле! А къде е гласа на народа, който гласува за работни места? Или само Холивуд има значение, другото е паплач. Патриот е Тръмп!
  • 4 внвнвн

    5 3 Отговор
    Дъртата пранга може само да се удари между краката - по Тръмп няма как да удари!
  • 5 Киро

    1 3 Отговор
    По коментарите си личат поддръжници на шута Тръмп!